Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen a szex egy nagyon duci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a szex egy nagyon duci lánnyal?

Figyelt kérdés
Lenne lehetőségem, és hajt a kíváncsiság, de közben tartok is tőle, hogy az ágyban nem vonzana. Tudjátok, aki nagyon aranyos, kedves, állítása szerint bevállalós is, az a havercsaj típus, viszont nagyon duci, de nagy cicikkel. Milyen az ilyen hölgyekkel a szex?
2022. okt. 4. 12:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
Lehet csak én vagyok így vele, de negem eddig mindig lenyűgöztek az ágyban
2022. okt. 4. 12:09
 2/20 anonim ***** válasza:
20%
Nem tudom, küldd hozzám és elmesélem.
2022. okt. 4. 12:13
 3/20 anonim ***** válasza:
59%
A testi adottságukat odaadással és lelkesedéssel kompenzálják.
2022. okt. 4. 12:14
 4/20 anonim ***** válasza:
35%
Ne lepődj meg, ha a túlsúly miatt nem tud úgy tisztálkodni, mint egy vékony lány.
2022. okt. 4. 12:15
 5/20 anonim ***** válasza:
53%

Eleve mindenkinek mást jelent a “nagyon duci”.

Valaki egy 165 centis 80 kilós lányra is azt mondja, hogy bálna, holott az nekem még teljesen simán vonzó…

Én voltam már 165 centis 100 kilós nővel is, mivel főleg fenékre hízott nagyon nagyon bejött. És az arca is gyönyörű volt… Nekem a legjobb szexuális élményem, mert mondhatni szerettem is, vagyis legalábbis erős érzelmeket tápláltam felé, úgyis hogy alig ismertük egymást.

Viszont vannak krumpli alakú nők is akik azonos, vagy akár kisebb túlsúllyal teljesen laposak hátul és a hasuk hatalmas és formátlan.

De pl. BMI index alapján ez a 100 kg a 165 centihez, már a II. fokú elhízás, mondjuk annak csak az alja és 1-2 kilón múlik, hogy még az I. fokúba sorolják, a III. meg nagyon messze van… Mindenesetre ez már elhízás mindenképpen és nem sima túlsúly, vagyis baromi egészségtelen. Ezért senkit nem szabad biztatni arra, hogy maradjon ilyen, de ez a csaj pl. így is nagyon szép és szexi volt…

Aztán meg van olyan is, aki kisebb súllyal sem az.

Azt döntsd el, hogy neked be jön e az adott csaj szexuálisan, ne a súlyának gondolkodj.

Ha ruhában bejön annyira, hogy azt érezd hogy meg akarod dugni, valszeg ruha nélkül sem lesz ez másképpen.

2022. okt. 4. 12:16
 6/20 anonim ***** válasza:
62%

"4

Ez a legnagyobb fszság! Ékletedbe nem voltál ilyen lánnyal ezekszerint!

Rendszerint tisztábbak,m frissebbek voltak eddig akikkel voltam!

2022. okt. 4. 12:18
 7/20 anonim ***** válasza:
24%
Fú, én voltam egyszer ilyesmi lánnyal, de olyat láttam mikor levette a bugyiját, hogy mondtam köszi ez nem az én pályám.
2022. okt. 4. 12:19
 8/20 anonim ***** válasza:
84%
A legjobbak!
2022. okt. 4. 12:21
 9/20 anonim ***** válasza:
85%

#6.

Először én is kiakadtam ezen a válaszon, mert az egyik ducibb csak akivel voltam, pl. nagyon igényes volt és mindenhol szőrtelenítette is magát… Kenegette is magát rendszeresen krémekkel és a bőre gyönyörű volt. Nekem nincs bajom a narancsbőrrel vagy a striával, de neki ilyen sem volt sehol, hanem makulátlan selymes bőre volt.

Viszont aztán lehet, hogy ez a válaszoló ilyen 250-300 kilós “elefánt” nőkre gondolt, akiknek tényleg a mozgás is nehézségeket okoz, vagy az hogy kikeljenek az ágyból.

Mindenki másra asszociál arról, hogy “nagyon duci”.

2022. okt. 4. 12:22
 10/20 anonim ***** válasza:
65%

#7.

Mit láttál?

2022. okt. 4. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!