Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme beszélnem róla, hogy nekem kevés ennyi szex?
Szerintem is ami kb a 4. hónapra kialakul, az már az "állandó" úgymond, a kapcsolat első pár hetében az izgalom meg az újdonság mindig több szexet generál, mint amennyi hosszú távon fenntartható. Legalábbis akkor, ha alapból kisebb igénye van egyik vagy mindkét félnek a kezdeti lángoláshoz képesti mennyiséghez. A párodnak ezek szerint a 3-4 napi szex az, ami az alap igénye, ez a kapcsolat előrehaladtával időszakosan spontán tud sűrűsödni de alkalmanként ritkulni is. Függetlenül attól, hogy baj van-e veled vagy vonzó vagy-e számára még (nyilván 4 hónap alatt ez nem tud változni, szóval szerintem ennek nincs köze hozzá).
Neked kell eldöntened, hogy ha ez kevés és zavaró számodra a sok visszautasítás, akkor hogyan tovább.
Érdemes ezt megpendíteni nála, de ahogy a #2 mondja, csak beszélgetni, ígéreteket meg hasonlót kicsikarni hót felesleges, mert az is csak addig fog tartani, mint a kezdeti lelkesedés, vagy még addig sem. De csak úgy tisztázni a dolgot, hogy mennyi az annyi, ki mennyivel lenne elégedett és ezt a két számot lehet-e valahogy közelíteni egymáshoz, ki miben van benne.
"Esetleg kérdezzem meg, hogy már nem vagyok-e annyira vonzó a számára, vagy van-e valami baj velem, vagy nincs érteme?"
Nem javasolnám, kicsit olyan neurotikus hatást kelt, pedig nyilvánvalóan nem nálad van a probléma. Egyenesen kérdezz rá, hogy te több szexet akarsz, miért nincs több szex.
Utána meséld el, hogy mi történt.
Ezek a mélyelemzések, amiket fogsz kapni, tök fölöslegesek. Ti ismeritek egymást, mi meg nem ismerjük semelyikőtöket, nem tudjuk azt sem, hogy néztek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!