Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van értelme beszélnem róla,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme beszélnem róla, hogy nekem kevés ennyi szex?

Figyelt kérdés
Párommal 4 hónapja vagyunk együtt, az elején naponta 1-2-szer szexeltünk, az utóbbi 1 hónapban viszont ritkábban, kb 3-4 naponta. Én kezdeményeznék többet, de le vagyok rázva… eddig azért sem beszéltem vele erről, mert nem tudom, hogy van-e egyáltalán értelme. Mert szerintem, ha magától nem akar velem szexelni, akkor sem fog akarni, ha beszélek vele erről, és azt sem szeretném, ha kényszernek élné meg, hogy velem szexelnie “kell”, mert én elvárom. Esetleg kérdezzem meg, hogy már nem vagyok-e annyira vonzó a számára, vagy van-e valami baj velem, vagy nincs érteme? 28/N
2022. okt. 3. 08:08
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Sajnos a kapcsolatok elején jelen lévő szex mennyisége több mint a későbbi átlagos hétköznapok. Hogy ez már a 4. Hónapban csökken, az azt jelenti h nem passzoltok össze
2022. okt. 3. 08:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy beszelhetsz vele erről, elmondhatod h neked mennyi az igényed, és ő hogy látja a sajatját. Nem igergetésbe kell belemenni csak simán beszelgetni róla
2022. okt. 3. 08:18
 3/6 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem is ami kb a 4. hónapra kialakul, az már az "állandó" úgymond, a kapcsolat első pár hetében az izgalom meg az újdonság mindig több szexet generál, mint amennyi hosszú távon fenntartható. Legalábbis akkor, ha alapból kisebb igénye van egyik vagy mindkét félnek a kezdeti lángoláshoz képesti mennyiséghez. A párodnak ezek szerint a 3-4 napi szex az, ami az alap igénye, ez a kapcsolat előrehaladtával időszakosan spontán tud sűrűsödni de alkalmanként ritkulni is. Függetlenül attól, hogy baj van-e veled vagy vonzó vagy-e számára még (nyilván 4 hónap alatt ez nem tud változni, szóval szerintem ennek nincs köze hozzá).

Neked kell eldöntened, hogy ha ez kevés és zavaró számodra a sok visszautasítás, akkor hogyan tovább.

Érdemes ezt megpendíteni nála, de ahogy a #2 mondja, csak beszélgetni, ígéreteket meg hasonlót kicsikarni hót felesleges, mert az is csak addig fog tartani, mint a kezdeti lelkesedés, vagy még addig sem. De csak úgy tisztázni a dolgot, hogy mennyi az annyi, ki mennyivel lenne elégedett és ezt a két számot lehet-e valahogy közelíteni egymáshoz, ki miben van benne.

2022. okt. 3. 08:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"Esetleg kérdezzem meg, hogy már nem vagyok-e annyira vonzó a számára, vagy van-e valami baj velem, vagy nincs érteme?"

Nem javasolnám, kicsit olyan neurotikus hatást kelt, pedig nyilvánvalóan nem nálad van a probléma. Egyenesen kérdezz rá, hogy te több szexet akarsz, miért nincs több szex.

Utána meséld el, hogy mi történt.

Ezek a mélyelemzések, amiket fogsz kapni, tök fölöslegesek. Ti ismeritek egymást, mi meg nem ismerjük semelyikőtöket, nem tudjuk azt sem, hogy néztek ki.

2022. okt. 3. 09:34
 5/6 anonim ***** válasza:
35%
Veled semmi baj nincs,neki ennyi az igénye ami csak kevesebb lesz idővel ,ez minden csak nem ffi, nem illetek össze...
2022. okt. 3. 10:25
 6/6 anonim ***** válasza:
67%
Igen, van értelme beszélni róla! Legalább megpróbálod egyenesbe rázni a dolgokat, megadni a lehetőséget hogy mentsétek a kapcsolatotokat. Mert ha ez nem változik - az egyik fél tartósan kielégítetlen - az előbb-utóbb a kapcsolatot is aláássa. Látod, már most is feszülsz. Akarnál ilyen kapcsolatban élni? (később csak még kevesebb lesz a szex) Akkor meg tudod a választ.
2022. okt. 3. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!