Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, hogy reagálnátok le ha a lány akivel ismerkedési fázisban vagytok azzal állna elő, hogy a popó lukát nyelvvel kényeztessétek?
Ismerkedési fázisban ilyet?? :DD
Azt gondolnám, hogy valami kattanása van a csajnak ha ilyeneket mond ilyen korán, ha ezt így bedobja, akkor mégis milyen partneri viszonyai lehettek eddig.
Talán tetszene a dolog később, volt barátnőmnek csináltam már, na de ne az elején mondjon már ilyeneket, szerintem valahol bizarr így.
Az a helyzet, hogy habár szexuálisan nagyon tetszene, és nem is mondanék nemet, sőt, de nálam az ismerkedés nem így működik, ezért a komoly dolog lehetőségét én ezzel azonnal kizárnám. Ha ezt így megosztja az elején, akkor nekem már csak "arra" kellene a lány, nem tudnám elhelyezni az életemben, mint komoly partnert.
27F
Szívesen kényeztetném ott és izgatna is ha ezt mondaná, de az is eszembe jutna vajon hány másik pasinak mondta már ugyanezt.
Ha még az elején járunk, nem biztos hogy kapcsolatot akarnék tőle ezután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!