Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min. 15 éves házasságban élők... Ki milyen gyakorisággal szexel a párjával?
Figyelt kérdés
Egészséges párok esetében, ahol magasak vagy alacsonyabbak az igények. Mindkét verzió érdekel.2022. okt. 2. 06:44
11/19 anonim válasza:
14 éve. Szinte mimden nap ahogx az idő engedi nap 2 szer is
12/19 anonim válasza:
12 éve vagyunk együtt. Egyre jobban kívánjuk egymást, egyre több dolgot próbálunk ki :)
13/19 anonim válasza:
13 év. Max heti 1, de inkább 2 hétente 1. N
14/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm a válaszokat.
Akiknél ritkább, ott mennyivel csökkent a vágy és mennyi idő után?
Ezek az igények változtak, ahogyan teltek az évek, vagy korábban is kisebb "étvágyatok" volt?
2022. okt. 2. 18:51
15/19 anonim válasza:
Változó mennyi szex van. Mindkettőnknek változó az étvágya, és ezeknek még találkozniuk is kell...Így van, hogy hetekig, akár több mint egy hónapig semmi nincs, aztán van, hogy heti, vagy akár napi több alkalom is.
Férjem libidója 20 évhez közelítve kezdett csökkenni, 50körül, nekem pedig olyan harmincnéhány évesen szinte lenullázódott. Aztán 40felett akkora lett mint addig soha.
Most, utóbbi időben pedig mindkettőnknek hullámzó.
16/19 anonim válasza:
14 éve együtt, 7 éve házasok. 2 gyerek. Het szinten 4-5 alkalom. Bár viszonylag fiatalok vagyunk 30 és 35
17/19 anonim válasza:
Mi 12 éve 40 és 35 évesek vagyunk. Szinte nem szexelünk. 2-3 havonta max. Amúgy sokan írják, hogy elhidegülés. Én nem annak mondanám, szerintem ez sokkal több esetben természetesen bekövetkezik egy kapcsolat alakulásában az évek alatt. Egy mélyebb szeretet alakul ki, a vágy rovására, mert azt az idő csorbitja a szeretetet meg erősíti szerintem. Nálunk és sok ismerősömnél így van. Szerintem a párom is és én is itt-ott kalandozunk kicsit és semmi nem hiányzik. Van két csodàs gyerekünk és jól érezzük magunkat. Lehet ez sokaknak elítélendő mármint a kalandozás, de szerintem ha minden más a helyén van, akkor csak azért, mert évtizedek alatt nem kívánjàtok egymást kár lenne felborítani a családi egyensúlyt.
18/19 anonim válasza:
Már egyáltalán nem. 36 éve vagyunk együtt, 12 éves semmi.
F/62
19/19 anonim válasza:
10+ eve vagyunk egyutt. Ha nincs kedve szexelni a nejemnek akkor is szivessen segit es tv elott orakon at szopja a farkam. Egy kincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!