Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mi élvezet van a szexben?
Eleve élvezi sok nő, az orgazmus még egy plusz. A csikló simogatása vagy segédeszközök használata pedig nem ugyan olyan, mint az igazi.
Számomra falsch sztereotípia, hogy A férfiak lyukként tekintenek a nőkre, hiszen vannak olyan férfiak, akiktől én sem akarnék többet szexnél. Ez lehet női oldalról, vagy akár férfi oldalról is igaz. És az, hogy valaki felé ezt érzem, még nem jelenti azt, hogy mindenki felé. Ilyenkor alakulnak ki úgynevezett kapcsolatok, csak gondoltam felhozom, hátha nem hallottál még róla.
A többi mondatodat nem tudtam értelmezni, és nem is akarom.
Pedig igaza van a kérdezőnek
11, azért szexel több milliárd no mert ez a társadalmi elvárás, pénzért, kapcsolatert stb….
A férfiaknak meg sokkal jobb a szex és a legtöbb tényleg tárgyként tekint a nőre
Eleve egy gusztustalan dolog az az élvezkedés közben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!