Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másnál is előfordul, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is előfordul, hogy egy ideig ritkább a szex a párjával?

Figyelt kérdés
Egy ideje heti egyszer (vagy ritkán kétheti egyszer) vagyunk csak úgy együtt, és nem miattam. Megijedtem. Nálatok is fordult elő ilyen stresszesebb időszakban, vagy ez semmiképp sem normális, és gondoljak rosszra?
2022. okt. 1. 13:17
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Nekek nem normális.

Aki kevesebb szexet kezd nyujtanu addig azokrol mind kiderult hogy kifelé kacsintgatnak.

2022. okt. 1. 13:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg stresszesebb időszak van, akkor normálisnak mondható. Legalábbis a többségnél, mert biztos van olyan, aki még ilyenkor is naponta csinálja.
2022. okt. 1. 13:26
 3/8 anonim ***** válasza:

igen, vannak ilyen időszakok, utána visszatér a régi sokszor együtt vagyunk

N

2022. okt. 1. 13:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekünk volt ilyen. 1-2 hétig tartott, aztán azóta visszatért a normál. Tudtam, hogy nem kacsintgat kifelé, csak kb levegőt venni sincs ideje éppen.
2022. okt. 1. 13:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Simán előfordul, nálunk is volt. Mindig megoldódott, és szerintem ezen van a hangsúly.
2022. okt. 1. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Beszéljetek róla, hogy neked nemcsak érzelmileg, de testileg is hiányzik! Látod, hogy fáradt, tudsz-e segíteni, van-e kedve kettesben elmenni valahová vagy csak egy esti lazulós estéhez.. vegyél neki egy csokit, hozzál be neki is rágcsát vagy teát, egy virág egy csók, egy csinos vagy ma bók, egy kis lopott simi mikor épp elmentek egymás mellett.. néha csak egy kis figyelem kell a másiktól, hogy kizökkenjünk a munkahelyi szar napom van érzésből!
2022. okt. 1. 14:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem férfiként fontos a szex minden nap! Ha lehet úgy is keresek párt, hogy össze passzoljunk, és ne legyen ilyen, mert ez előbb utóbb félre lépéshez vezet.
2022. okt. 1. 14:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Megesik néha hogy szinte külön élünk a meló miatt, de ettől még igyekszünk figyelni a másikra. Ha nem szakítotok erre időt, ha nem kerestek intim pillanatokat, ha másra fogjátok az együttlétek hiányát, akkor ez nem is olyan sokára megbosszulja magát. Persze lehet valaki más a képben, de arra vannak jelek.
2022. okt. 1. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!