Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért használ sok nő, vibrátor vagy valami más segédeszközt a pasija vagy a férje mellett?
Ilyen bénák a pasik,vagy lusták
hogy erre kényszerülünk?
(nem kell a nagy duma a pasiktól)
Tudom, hogy le leszek pontozva de azért megkockáztatom.
Én elég fiatal nő vagyok szerintem (24) de még sosem volt orgazmusom. Akivel együtt vagyok már hosszabb évek óta, ő vette el a szüzességem és a mai napig nagyon szeretem. Ezt a részét nem bánom. Ami kicsit rosszabbul esik, hogy a szex max 10 perc, nincs nyalás és az ujjazást sem élvezem éppen. Maga a szex isteni, de csak 10 perc? Ennyi idő alatt izgulok fel. Szóval kicsit bénácska, de elfogadom, próbáltam tanítgatni is. Aztán már a harmadik játékszeremet vettem meg egy év alatt. Teljesen más élvezetet nyújt és nem, ezzel sem volt soha orgazmusom, viszont lényegesen közelebb kerülök hozzá. Az a heti 2 óra, amit erre szánok az csakis az én időm, ahol a testemmel foglalkozom és azzal, hogy mit kíván. A pasik is masztiznak, de nektek lényegesen könnyebb helyzetetek van szerintem és nem is igényelhet különösebb segédeszközt egy egyszerű maszti közben.
Meglepődtem, biztos voltam benne, hogy nő ilyet nem kérdez, mert tisztában van vele, hogy ez nem ilyen egyszerű.
Nekem pl. nem kényszer a maszti, hiába van párom. Nem áll rendelkezésemre sajnos a nap 24 órájában, ahogy másnak sem. Plusz ez szerintem egy más igény, mint a szex. Ennek is eleget kell tenni, már akinek van.
Miért nem kérdeznék ilyet.
A környezetemben van sok ismerős és néha én is előveszem....
És miért nem ilyen egyszerű? Én sem vagyok fából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!