Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti szeretitek sex közben a hosszas csókolózást puszilgatást vagy épp a nyak harapdálást?
Figyelt kérdés
És speciel nagyon szeretem de tapasztalataim alapján nagyon sok nő nem szereti!2022. szept. 30. 20:10
11/13 anonim válasza:
A puszilgatást nem. Keményen szeretem a szexet, a csókolózás oké, harapás oké, de a puszilgatás lelomboz.
12/13 anonim válasza:
Mikor hogy, romantikus, gyertyafényes vagy reggeli szexnél puszilgatás, esti vad szexnél, vagy izgalmas helyen harapás, szeretem ha kiszívják a nyakam..
Persze csak akivel együtt vagyok, szeretem, rá vagyok indulva. Meg persze ha rendben van a kapcsolat, ha van valami komolyabb nézeteltérés, ne puszilgasson... Neki is rá kell éreznie, mikor milyen "alkalom" van, lehet hogy még nem hangolódtatok egymásra vagy rossz volt az időzítés. Vagy biztos van olyan lány, aki nem szereti, lehet valóban csak ilyen lányokkal találkoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!