Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg le lehet így élni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg le lehet így élni egy életet?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, aki csak otthon veri magának meg játszik a gépen. Bárhogy is próbálom rávenni járjon ki vagy ismerkedjen legalább társkereső oldalon nem érdekli. Kérdeztem tőle te arra vársz, hogy Mia Malkova becsenget hozzád és kiveri neked meg lecuppant? És azt mondta igen hasonlóra.

Mások is vannak így? Vagy hallottál már hasonló fickóról?

F27

2022. szept. 29. 12:24
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Most te is gép előtt ráncigálod Mia Malkovára?
2022. szept. 29. 12:27
 2/9 anonim ***** válasza:
95%

Ismerek 67 évest aki szingli. Egyszer jutott eskuvoig de megfutamodott.

Boldog így.

2022. szept. 29. 12:36
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Több mint hinnéd, de USA-ban, Japánban főleg
2022. szept. 29. 12:48
 4/9 anonim ***** válasza:
97%

Hosszútávon nem hiszem, hogy lehetne így élni.

De sajnos én és így vagyok, még nem voltam nővel pedig próbáltam már de nem történt soha semmi csak visszautasítottak. Amikor az embert csak sikertelenségek érik, megunja az egészet és inkább egyedül van. Egy időre ha az ember pihenteti a dolgot hátha később nagyobb kedvvel áll újra a dolognak. Nem mindenki szerencsés sajnos. Nem mondom, hogy ez megoldás de néha jobb mint szerencsétlenkedni.

Remélem rám fog találni az igazi nő!

2022. szept. 29. 13:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
40 vagyok és még sose volt senkim, mert ronda vagyok. Ez így is fog maradni. Szerintem már vastagon a második félidőben vagyok, ha 40-et kibírtam a maradék már gyerekjáték lesz.
2022. szept. 29. 15:06
 6/9 anonim ***** válasza:
95%

Van egy haverom. 40 éves. Sose volt még nője. Egyedül él, dolgozik, hazamegy, alszik, néha utazgat, azt is egyedül. Többször akartam már arrafelé terelgetni, hogy csajozzon, de "nem ér rá". Még egy háziállata sincs. Huszonévesen még volt is, hogy találkozott csajokkal, konkrétan az egyik csaj már "női nyelven", de egyértelműen közölte vele, hogy "csókolj már meg, te mamlasz", de a srác nem vette a lapot. Azóta semmi.

Ő elvan így, bár nem értem, miért jó neki.

2022. szept. 29. 15:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Érdekelne egy kapcsolat, de amint látom, hogy Mo.-n mennyi használt ember van már, azaz mennyi félrement kapcsolat van, akkor inkább jobb a magány.
2022. szept. 29. 17:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ohh így a legjobb élni, bár én úgy mondom hogy volt már nőkkel kapcsolatom de már nem érdekelnek.
2022. szept. 30. 20:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Bárhogy lelehet élni egy életet pl egy csöves is leéli valahogy
2022. nov. 1. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!