Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a fiatal lányok mind isznak és cigiznek?
Figyelt kérdés
Ez miatt sem tudtam soha ismerkedni. Rendesen hátrányban vagyok, mert nem jártam ki velük iskola szünetben cigizni meg iskola után piálni a kocsmába.
Nekem annyit a punci nem ér, hogy rászokjak ezekre. Inkább elmegyek prostihoz.
16-24 éves között lányokra értem, nagyon nagy partiarcok.
F/20
2022. szept. 29. 09:02
1/13 anonim válasza:
Ha mindent megfigyelted, és nincs egyetlen kivétel se, akkor így jártál.
2/13 anonim válasza:
Nem hinném, hogy mindenki egyforma. Lehet, hogy csak a te környezetedben van több ebből a fajtából.
3/13 anonim válasza:
Társasága válogatja. Elég ramaty környezetben lehetsz.
Keress másokat, miért a közvetlen környezet kellene?
4/13 anonim válasza:
Hát azért közel sem mindegyik...
6/13 anonim válasza:
mindig is ittak és cigiztek, ne hidd, hogy ez egy új trend. Amúgy meg ha ilyen felfogásod van, amiket leírtál, jobb is ha nem csinálod.
7/13 anonim válasza:
Te nem emiatt nem tudtál, tudsz csajozni, hanem alapból se.
Különben már összejött volna.
Nyilván egyszerűbb sírni, meg a csajokat hibáztatni, meg nyilván fizetni a szexért...
8/13 anonim válasza:
Ezek a kifestett csirkék mind ilyenek, isznak cigiznek, hangosan beszélik meg hogy hétvégén hol és kivel dugnak majd, persze ezeket káromkodással fűszerezve, selypítve, pöszögve mert többsége beszédhibás.....ja, és szidják a szülőket is,hogy nem tudták megvenni a legújabb rózsaszín szupcsi, lávcsi telcsit...
9/13 anonim válasza:
Nagyon nem. Pesten inkább azt tapasztalom hogy az összes csinos lány egyetemista, fitness-insta"modell", traveler, beauty akármi...
10/13 anonim válasza:
Én 23 éves vagyok és nem élek egyikkel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!