Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero férfiak szeretik ha análisan kényesztetik?
A szex a gyerekcsinálásról szól és nem holmi b*zis élvezkedésről. A Jóisten is megmondta, hogy max a misszionárius meg a kutya póz az elfogadott, csakis azért, hogy gyermekáldás legyen, utána pedig 10 Miatyánk mindkettejüknek, mert a szex bűn, élvezni meg még nagyobb bűn. A s*gged sz*rásra való, én utálom a b*zikat, apám is utálta őket és az ő apja is, és ez így van rendjén, mert az a normális az, ha a férfi dolgozik, a nő meg szül és mosogat. Én egyszer voltam férfival, de az is csak a seregben a fronton volt és csak azért, mert már nagyon kellett és mindketten becsuktuk a szemünket... Az ilyen anális fajtalankodások a férfit lealacsonyítják a nők szintjére és egyenes utat jelentenek a Gyehennára. Szodoma és Gomorra az ilyen b*zulások, egy férfi attól férfi, hogy szőrös, vedel, és nem enged senkit a s*ggéhez nyúlni.
(Nyilván irónia, de úgyis lesz pár szövegértelmezésből elégtelen delikvens, aki pirosat nyom, mert komolyan vette - ez a szépség az egészben)
Én imádom. :)
Szeretem ha nyalnak, ujjaznak vagy akár dildóval, vibrivel is nagyon jó élmény.
Ez nem függ attól hogy kihez vonzódunk. Ez anatómiai kérdés, idegvégződésekkel teli erogén zóna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!