Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csinálja ezt análisan a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt análisan a párom?

Figyelt kérdés
Sokszor csinálja azt a párom,hogy kutyapózban,vagy lovaglóban,misszionáriusban..igazsagszerint mindegy,de az ánuszomat birizgálja a kezével,mintha a csiklómat izgatná(amit szeretek) de ezt hátul. Nem szólltam eddig,mert nekem semleges,senem rossz,de izgatni sem izgat. Kérdezte már többször hogy kipróbáljuk e análisan,de mondtam hogy én azt soha nem szeretném. Így szeretne "rávenni"? Vagy ez őt izgatja?
2022. aug. 24. 22:58
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

"Nem szólltam eddig,mert nekem semleges,senem rossz,de izgatni sem izgat. Kérdezte már többször hogy kipróbáljuk e análisan,de mondtam hogy én azt soha nem szeretném. Így szeretne "rávenni".*

*... ez őt izgatja**"

2022. aug. 24. 23:00
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
A volt barátnőm popsilyukát én is simogattam szex közben. Még jobban felizgatott
2022. aug. 24. 23:01
 3/6 anonim ***** válasza:
97%
Igen valószínű szeretné. Ha zavar mond meg neki
2022. aug. 24. 23:01
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

Biztos szeretné, de mivel nemet mondtál, ezt tiszteletben tarja, így csak ezt teszi, mert nagyon izgatja.

Érdekes, nekem nagyon bejön és izgató is, amikor hozzáér, igaz szeretem az anált is, mint mindent a szexben és oda-vissza is, de sose erőltetem, ha a másiknak ez pl. tabu.

Az is jó, mikor nyalják és viszont is.

N

2022. aug. 24. 23:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Izgató, hamarabb élvezek főleg ha hangot is ad hozzá hogyha tényleg élvezi.
2022. aug. 25. 05:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem engeded az anál, ezért legalább ennyivel, de kapcsolatba tud kerulni a popsiddal. Ezzel elégiti ki a fantaziajat.
2022. aug. 25. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!