Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy egy férfi és egy nő egyszerre veszíti el a szüzességét?
Ebből kisülhet balul a dolog? Hiszen egyiknek sincs semmilyen tapasztalata.
A férfi 21, a nő pedig 20 éves...
Mi lehetne? Számos példa adódik. Majd belejönnek. Nem is olyan ritka, mint ahogyan gondolod. Gyakorlat teszi a mestert. Óvszer kötelező.
Gyengédség, türelem, tapintat, olykor a humorérzék is kötelező.
Ha nem sikerül minden elsőre, sebaj, majd a következő. Előtte erogén zónák megismerése, figyelmesség. S ha előbb ér egyikőtök csúcsra, akkor majd a következő még jobb lesz. Szép legyen, az első örök emlék, bárhogy is esik.
Sosem feledem, első próbálkozás kellős közepe, kulcscsörgés, jött a nagypapa. Ugrás fel, nadrágokat fel. Otthon vettem észre, hogy véletlenül a szerelmem alsóját húztam fel. Telefon, futás vissza, csere, oriási röhögés egymás nyakában. Két év csoda volt, aztán katonaság, ellaposodott elmúlt, de a barátság és az emléknörök.
Így van, és idegeskedni sem kell azon, hogy a másik fél előzői partnerei vajon ügyesebbek voltak-e. Engem ez biztos feszélyezett volna az elején.
Én is így vesztettem el anno. A lány és én is szüzek voltunk. 6 hónap járás után megtörént...5 éves kapcsolat volt és nagyon örülök, hogy egy ilyen nővel, ilyen kapcsolatban és szerelemmel történt mindez.
37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!