Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, miert vonz Titeket annyira, hogy ismeretlen sracokkal szexeljetek?
Figyelt kérdés
Tobb kerdesben es valaszban is olvastam ezen vagyatokat. Mi annyira jo ebben szamotokra?2022. szept. 26. 16:17
11/19 anonim válasza:
Én szeretem az izgalmas dolgokat.
12/19 anonim válasza:
Mert annak is megvan a maga szepsege :)
13/19 anonim válasza:
Mi van ha az idegennel való szex átmegy erőszakba? Teljesen ismeretlen, idegen férfival szexeltek. Nemi betegség sem érdekes? Az sem gond? Finoman szólva felelőtlenek vagytok.
14/19 anonim válasza:
Az esetek többségében csalódás hazavinni valakit, de az ember lányát hajtja a kíváncsiság...
15/19 anonim válasza:
Én még idegennel pl nem csináltam semmit, mert mikor volt rá lehetőség még fiatalabb voltam, és akkor jobban is tettem, mert nem lett volna jó, most meg már izgat a gondolat. Ez olyan, mintha valami fétisest kérdeznél miért izgatja valami. Nem tudja, csak izgatja, ennyi. Szerintem ezzel nincs baj, persze felelősségteljesen. Minden felnőtt nő el tudja dönteni magának, hogy akarja-e
16/19 anonim válasza:
Csak tudnám hol bújkálnak az ilyen kíváncsi,bevállalós lányok ☺ 30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!