Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek tetszenek a duci hölgyek?
Figyelt kérdés
Olyan férfiakra gondolok, akik nem izmosak, de nem is kövérek, ők összejönnének duci (nem 200 kg-s) nővel? Szexet hogy oldanátok meg, lehetne felül?2022. szept. 26. 14:19
22/29 anonim válasza:
Igen.
De az extrém kövér (120+) már nem.
Illetve az sem, ha férfias a testalkata. Ez utóbbihoz volt szerencsém.
23/29 anonim válasza:
Én szivesen beszélgetnék veled priviben,hiszen vékony,szingli pasiként egyszerűen IMÁDOM A TELT,DUCI NŐKET,sexuálisan is csak az ilyen nők tudnak felizgatni...
A telt,duci lányok,nők a legszebbek!!!
24/29 anonim válasza:
Igen, akar nagyon köverrel is pl: 140-150 kg, nagyon bejon ha egy no imád enni és nagyon szeretem a telt idomokat
27/29 anonim válasza:
Igen,de inkább kövérrel,mint ducival.
28/29 anonim válasza:
Nem igazán. Nekem a vékonyabbak jönnek be, de hát ahány ház, annyi szokás. Ha mindenki a ducikat szeretné, mi lenne a vékonyakkal? :)
29/29 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem hàt van mit fogni rajtuk és még jo is és puha is.
De azt szeretem ha egy lánynak szépek az idomai formásak még ha telt is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!