Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ha nem engedi a lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ha nem engedi a lány hogy kinyaljátok akkor az szakító ok?

Figyelt kérdés
2022. szept. 25. 20:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
15%
Nem az, mert ez a téma nem érdekel alapból.
2022. szept. 25. 21:59
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
Nekem a nyalás alapvető része a szexnek, csakúgy, mint a szopás. Össze sem jönnénk.
2022. szept. 25. 22:07
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
Az nem, csak ha szopni se szeret.
2022. szept. 25. 22:21
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Picit sem? Azért legyen valami, ha már velem van. Nem tudhatom teljesen, hiszen a barátnőm szereti, de ha nem engedné, akkor az olyan lenne, mintha egy étteremben nem ehetnék desszertet a vacsi végén.
2022. szept. 25. 22:26
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nyalni jó, adni öröm, de egy kapcsolat nem ezen fog múlni ha minden más klappol. Volt olyan párom aki nem rajongott a nyalásért, megbeszéltük a miérteket - viszont ezzel együtt az ágyban meg egy fergeteges érzéki vadmacska volt.
2022. szept. 25. 22:57
 16/19 anonim ***** válasza:
78%

Nekem a feleségem nem engedi. Régen még engedte, meg szopott is. Most már egyik sem játszik. Szex is egy hónapban max. 2-szer van, az is csak missziósban (régen az is volt mindenféle pózban).

Nagyon prűd lett valamiért. Pedig azt a kevés szexet mindig élvezi. Lehet hogy valami szektához húz vagy ilyesmi (Hit gyülekezet), de már eléggé unom, gondolkoztam hogy lelépek emiatt. 48f 44n

2022. szept. 25. 23:00
 17/19 anonim ***** válasza:
igen...nem kéne ilyen lány..a nyalás a legizgibb dolog
2022. szept. 26. 04:21
 18/19 anonim ***** válasza:
#16 először küzdj meg vele. Gondolom jó régóta együtt vagytok, lehet, hogy gyerek, ház, stb is van. Ha nem akarja, ne hagyd annyiban: addig ostromold, amíg csak lehet. És utána is vedd figyelembe, hogy 40 fölött a legtöbb nő ilyen, és nem egy szexéhes milf.
2022. szept. 26. 06:16
 19/19 anonim ***** válasza:
#18, érdekes, akkor én csak kifogtam őket, tapasztalataim szerint 40 fölött a nők egyre szexéhesebbek. A régi görögök is így tapasztalták, ezért lett a menopauza neve klímax (csúcspont).
2022. szept. 26. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!