Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Erekció hibás szöge? csak én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erekció hibás szöge? csak én szenvedek ezzel?

Figyelt kérdés
nem volt még alkalmam nővel élesben tesztelni, de azt veszem észre hogy valami nem biztos hogy normális az erekciómban. konkrétan nálam sosem volt az hogy a hasamra hajoljon vagy oda csapódjon bármilyen erős izgalmi állapotban is, tehát felfelé, hanem max derékszögig egyenesen, felfelé nyomásnál pedig a derékszög egyenesbe próbál visszatérni. ezért pl. lehet hogy egy alap misszionárius póz is nehezen, vagy nem menne, mert kényelmetlennek érzem. nem a keménységével van a gond, hanem a szöggel. volt egy fitymaszűkület műtétem régebben, de előtte utána is így működött ha a fitymaféktől lehetne vagy nem tudok mire gondolni. (orvos azt mondta akkor azt is átszabják de lehet hozzá sem nyúltak) valami rendellenesség lehet?
2022. szept. 25. 19:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond, ne aggódj miatta.
2022. szept. 25. 19:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

két kérdésre válaszolj:

1 kemény?

2 egyenes?

ha mindkettőre igen a válasz, akkor nem lesz problémád. elég sok fasz van, ami derékszögben áll. ha valamelyik pózban nem megfelelő a szög, akkor hozzáigazítjátok a testeteket, és ennyi.

2022. szept. 25. 22:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nincs vele semmi baj. Barátom pénisze sem csapkodja a hasát. Minden rendben van, ne aggódj.
2022. szept. 25. 23:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!