Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik valamikor prostik voltak, ők büszkék arra, hogy anno
prostituálták magukat, amiatt hogy most már anyagi
jólétben legyenek?
Figyelt kérdés
Olvasgatok itt ezen az oldalon, kérdezni nem nagyon szoktam, kommentelni sem igazán. Viszont ledöbbentem egy prostikkal kapcsolatos kérdésnél az egyik valaszolón. Azt állítja qrva volt iskolai évei alatt, mert az ösztöndíj amit a külföldi tanulmányaira kapott, semmire nem volt elég. Qrválkodott emiatt, ennek köszönhetően végezte el a tanulmányait. Szinte büszke arra, hogy anno diákmunka helyett prostizásból keresett pénzt a tanulmányaira, most pedig milyen jól él, mások meg irigyek még arra is, hogy hogyan élnek a férjével. Igaz lehet, hogy bárki aki diplomás, az büszke arra, (de minimum nem szégyelli) hogy anno prosti volt? Szerintetek?
2022. szept. 25. 12:14
1/9 anonim válasza:
Nem arra, hogy prosti volt, hanem arra, hogy nem volt gyáva megfizetni az árát az előrelépésnek, amikor az reménytelennek látszott.
2022. szept. 25. 12:32
2/9 A kérdező kommentje:
Ezt értem egyes de van rendes munka is.
2022. szept. 25. 12:33
3/9 anonim válasza:
És azt megbecsülik? Elmehetett volna gyárba, vagy takarítani, vagy mekibe, de attól megis milyen jövőt várhat? Senki ne gondolja, hogy akik a prostituáltakat sértegetik, azok az ilyen munkáz végző lányokkal csak eg, kicsit is kedvesebbek! Hallottam már bolti eladó lányról is lekicsinylő megjegyzésekez. Így is, úgy is ugyanaz, akkor legalább a pénz legyen több!
2022. szept. 25. 12:37
4/9 anonim válasza:
Jajj te, látom a kérdés alatt sem ment a felfogás. :D Nem büszke rá, hogy ezt tette, de így tudta elérni. Persze, mehetett volna diákmunkára, még mindig az első diplomát csinálná. :D
Ez van, ilyen otthon az élet. Így vagy úgy, de szopni kell.
2022. szept. 25. 12:51
5/9 anonim válasza:
Először is, baromság, hogy van rendes munka is, próbáltál volna 2008-2012 között pl. Pécsen munkát találni. Takarító állásokért volt sorban állás. Nem volt munka, pláne nem mindenféle végzettség nélkül, csak részlegesen ráérő hallgatóknak. Egy egyetemi tanár, agykutató ismerősöm egy évig biztonsági őr volt, hogy el tudjon végezni pár évet, de még utána is két évet csúszott (végig egy 9nm-es, csótányos nyomorszobában lakott), mert a nyáron keresett pénz nem tartott ki az év végéig, és nem volt mit enni. Minden nyáron dolgozott, és ez volt a fiatalsága.
Teljesen reális, hogy egy céltudatos, erős akaratú egyetemista lány élt a teste adta lehetőségekkel, és heti pár óra szexmunkával megkereste a tisztességes lakhatásra, élelmiszerre és ruházatra valót. Bár én csak olyanokat ismerek, akik konkrétan össze is jöttek ezekkel a kvázi-eltartókkal, és náluk laktak.
2022. szept. 25. 12:52
6/9 anonim válasza:
Az egyesnem van igaza,a saját előrelépése érdekében nem félt alámerülni a Stix vizében..Az ilyen ember nagyon bátor!Biztos nehéz lehetett szegénynek.
2022. szept. 25. 12:53
7/9 anonim válasza:
Bátor nő volt!
2022. szept. 25. 12:54
8/9 anonim válasza:
Én nem voltam prosti, de szerintem ha valakinek vannak céljai vagy elkell tartani magát valahogy az embernek, bármit be áldoz. Nem lesz senki sem több vagy kevesebb mert prosti vagy prosti volt az illető.
2022. szept. 25. 12:56
9/9 anonim válasza:
Külföldön baromi drága tanulni, és még diákhitel mellett se feltétlenül tudsz mindent finanszírozni. Mert lehetetlen. Diákokat kevés raeressel szinte sehol nem alkalmaznak, mert senki nem akar alkalmazkodni egy hallgató órarendjéhez. Szóval amúgy olyan sok út nem feltétlen van az ember előtt ha mondjuk az előzetesen félretett pénz elfogy és a szülők se tudnak finanszírozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!