Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/54 anonim válasza:
nekem nem jönnek be a szilikon mellek, de amúgy 10/10: sportos, ápolt, stb.
de itt le lesz szólva
2/54 anonim válasza:
ja és ha jól látom, akkor két gyerek után ilyen
3/54 anonim válasza:
Szép arca van, csinos, sportos, de szerintem sem megfelelő méretű, formájú implantátumot választott mert kicsit torz. Kisebbet kellett volna felhelyeztetnie, más formájút és izomszövet alá amivel természetesebbnek hat.
4/54 anonim válasza:
9/10 Szerintem nagyon vonzó hölgy, korát meghazudtoló fittséggel. Nekem tetszenek a szilikoncicik is, főleg hogy széles vála van, van hátizma nem jelent problémát egy kis édes súly cipelése sem. Sokan örülnénenek, ha egy ilyen nő várná őket haza.
6/54 anonim válasza:
Nekem arcra egyáltalán nem tetszik, ronda. A léggömbök a mellkasán pedig kifejezetten taszítóak. Így semennyire sem jön be. 10/0
7/54 StevenUp válasza:
Ha a szilikonmell és az egész életen át tartó semmittevés nem üvöltene a képeiről akkor még lehetne talán vonzó is
10/54 anonim válasza:
Max 7/10.
A természetellenes szilikon borzalmasan ocsmány lett... Arca sminkkel elmegy, smink nélkül viszont ki tudja milyen?
A többi jónak tűnik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!