Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a pasi szűz mit hogyan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasi szűz mit hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én tapasztalt vagyok, ő nem és még kapcsolata sem volt. (Nem gyerekek vagyunk már!)

Első alkalomra valami tippet, tapasztalatot szívesen meghallgatnék:)

2022. szept. 23. 01:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%
9. Te sem erted a poent. Xd
2022. szept. 24. 11:42
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek! Próbálok az ő tempójához igazodni.

Lesz ami lesz, hagyom kibontakozni és felfedezni persze nyilván fogom egy kicsit irányítgatni mit hogyan de nem szeretnem éreztetni vele, hogy alsóbbrendű vagy valami!:)

2022. szept. 27. 21:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Kérdező én nőként vagyok a párod helyzetében, jelenleg néhány randin vagyunk túl, neki eddig egy komoly kapcsolata volt és mi sem vagyunk már gyerekek. Úgyhogy szűzként azt tudom mondani, hogy a hozzáállásod nagyon jól hangzik, én is erre vágynék, ha majd eljutunk odáig. Márpedig nagyon remélem, hogy így lesz, ugyanis minden nagyon jó eddig.<3 Eddig is próbálkoztam, sokféle fiatalemberrel, sokféle helyzetben, de soha nem éreztem azt, hogy mélyebbé tehetnénk, hogy meg lenne az a kapocs, amivel eljuthatnánk addig a pontig. És most úgy érzem, hogy Rá végre megéri várni, és szerintem ez az érzés kölcsönös! :)
2022. szept. 28. 01:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok?
2022. szept. 29. 22:17
 15/15 anonim ***** válasza:
31%
Ne fogazd le egyből mert fájhat neki..
2022. szept. 29. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!