Lányok, mit jelentett/hogyan tekintettetek arra a pasira akivel el veszítettétek a szüzességeteket?
Szóval számotokra ő mit jelentett/jelent? Csak egy valaki akivel jártam és volt szex vagy valami nagyon fontosat akihez kötődtök esetleg szerelmesek is lettetek bele?
20/F
Mivel elébb beleszerettem és aztán jártunk, majd lefeküdtünk, csak így á'lá hagyományosan, így fontos volt nekem akkoriban.
Most is szép emlékekkel gondolok vissza rá.
csak szexnek indult, kötődés, szerelem, fájdalom lett a vége
évekig nem tudtam túllenni rajta, aztán később másoknál már nem volt ez
lassan elfelejtem, semleges már
Én nagyon szerettem őt, 20 éves koromig vártam... volt több barátom is,de egyikkel se volt semmi,csak vele, azóta se feküdtem le senkivel,pedig 1 éve nem járunk.
Én őt teljes szívemből szerettem, de néha úgy érzem,hogy nem értékelte...
20 eves vagyok, a volt parom 21. Elso kapcsolatom volt, gyorsan egymasba szerettunk. Spanyol szarmazasu, heves a vere, az egyszer biztos.
Mindkettonknek sokat jelentett a masik. Legalabb is nekem sokat jelentett. O vette el a szozessegem, o volt az elso, aki lathatott teljesen meztelenul.
Neki is folyton olyan felelmei voltak, hogy mi van akkor, ha valaki bejon a kepbe, es elbuvol, vagy o is kedveseket mond, tesz, es en is viszont fogom szeretni...
A legjobban talan az fajt, hogy eleg koran lefekudtunk egymassal, 2 hos kapcsolat volt, es a 4. napon megtortent a dolog. Az utolso napon is szeretkeztunk... es azutan osszekaptunk, es megbeszeltuk, hogy idore van szuksegunk... azt az arcot sosem fogom elfelejteni... az utolso szeretkezes borzalmas volt, mert o nem elvezte, csak azert ment bele, mert en szerettem volna aznap...
Visszagondolva az a legrosszabb, hogy elhagyott, miutan o volt az elso, akivel lefekudtem. 2 honapja, hogy nem vagyunk egyutt, es a mai napig szeretem...
Aki nekem az első volt, ugyanúgy félt ettől,hogy mással leszek együtt...
Én 20 voltam, ő 24... már lassan 1 éve nem vagyunk együtt,folyton bizonygatnom kellett,hogy csak ő kell nekem, de nem hitte el (féltékenység=önbizalomhiány), és én nagyon beleuntam,ezért rengeteget veszekedtünk. Mióta nem vagyunk együtt (1 éve),azóta se feküdtem le senkivel, mert akkora nyomot hagyott bennem... csak ő ezt nem képes felfogni.
Ne!!!Örülj neki és becsüld meg,hogy te kaptad meg a szüzességét és téged szeret,nem mást!
Ne öld meg a kapcsolatotokat a felesleges féltékenykedéssel,aki megakar csalni,az bármikor tud alkalmat keríteni rá, de biztos vagyok benne,hogy ő nem akar, nem hiába téged választott !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!