Lányok, mit jelentett/hogyan tekintettetek arra a pasira akivel el veszítettétek a szüzességeteket?
Szóval számotokra ő mit jelentett/jelent? Csak egy valaki akivel jártam és volt szex vagy valami nagyon fontosat akihez kötődtök esetleg szerelmesek is lettetek bele?
20/F
akkor elmondom a sztorimat, röviden:
pár nap ismeretség után jöttünk össze, majdnem 7 évig tartott...egymásnak voltunk az elsők és nagyon összeillettünk...azt hittem, ő az igazi...baráti körök szerint is minta pár voltunk...
ám idővel el kezdtem én is bemesélni magamnak, hogy miután ő továbbtanult és rengeteg új ismerőst szerzett magának (mindig is népszerű személy volt), én már kevés leszek neki és sajnos észre se vettem, hogy mennyire eltávolodtunk egymástól, részben ezek miatt-miattam! a történet vége, hogy egyszer csak félrelépett, szétmentünk és már nem is beszélünk...pedig én nem haragszom rá, legalábbis nem jobban, mint magamra...
ez gyakorlatilag egyik hétről a másikra történt...a tanulságot levonhatod, de azt hiszem, ebbe a hibába fiatalon úgyis mindenki beleesik egyszer és csak utána lesz képes (talán) megtanulni egy életre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!