Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/12 anonim válasza:
Mindenkinek volt kivétel nélkül! Csak azt senki nem vállalja fel! Ismétlem MINDENKINEK volt!
2/12 anonim válasza:
Város határában, szántóföld mellett, a mellékúttól kb 5 méterre. Benne vagyok a csajban, a kocsi hátsóülésén, erre mi jelenik meg? Na mi? Rendőrautó... szépen lassan elmennek mellettünk, bevilágítanak zseblámpával a kocsi ablakán... :D Na gyorsan elkezdtünk öltözni, aztán tipli. Szerencsére nem álltak meg, nyilván tudták, hogy mi történik és nem voltak köcsögök, de hát akkor is ciki volt ez így. :D
3/12 anonim válasza:
Szerintem ez nem ciki. Szerintem ez a Rendőrös sztori tök jó.
5/12 anonim válasza:
Na jöhetnek a kamu történetek
6/12 anonim válasza:
Egy délután úgy gondoltuk a volt barátommal hogy akkor lezavarunk egy menetet. Nem zártuk be az ajtóját, úgy voltunk vele hogy úgysem fog zavarni senki. Én épp lovagoltam rajta mikor az anyja hirtelen benyitott. Azzal a lendülettel ki is ment, de mindent látott. Aztán vacsoránál nem mertem a szemébe nézni.
7/12 anonim válasza:
Jó kis csaj volt. Menjek fel hozzá azt mondja. Mondom neki indulok is, már nem bírok magammal annyira kivagyok. Dugom már harmadjára, tok jó volt minden erre benyit a palija. Úgy volt, hogy aznap nem megy haza, de valamiért mégse úgy történt. Azt hittem nekem jön, de nem, kipattantam az ágyból, gondolom látta a hihetetlen jó kigyurt testem azt megijedt. Mondom a nőnek most gáz van mert ebből szakítás lesz, én meg ezek után tuti máshoz megyek. Pali meg bebujt a másik szobába 😂😂 nem véletlen vagyok verhetetlen
24f Testépítő bajnok 8x
8/12 anonim válasza:
Volt, nem állt fel (tanulság: vagy sokat piálsz vagy dugsz 😂), természetben túl sok kíváncsiskodó megjelenése, barna baleset stb. Mindazonáltal a kellemes dolgokra szeretek jobban emlékezni :)
9/12 anonim válasza:
Huu, volt pár. 🤣🥲
Amikor véletlenül úgy sikerült a pasira ugrani, h ugrásból tökön térdeltem...🤣🤣
Barna baleset...
Kicsúszott és elhajlott....
Fing...
Lefejelés.
Rosszlyuk... 🤣🤣
10/12 anonim válasza:
Mint a 9-es,csak a tökön térdelés kimaradt! Majd pótolom,de az én koromban már nem egyszerű! :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!