Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szopás vagy a szex a jobb?26/L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szopás vagy a szex a jobb?26/L

Figyelt kérdés
Melyiknek orulnetek jobban?

2022. szept. 22. 18:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
11%

19: Gondoltam, meg is tettem többször. A kutya nem foglalkozott vele, ha ezt veszed alapul. Itt Dunaújvárosban amúgy valószínüleg minden máshogy alakul vagy éppen létezik állapotként, mint más "normális"-normálisabb helyeken.

Nem vagyok szűz. De soha nem volt még olyan, hogy összejöhessek egy belsőleg-külsőleg olyan megfelelő lánnyal, akivel teljesen egymásra vagyunk kattanva és élvezhetjük egymást. Mit tegyek érte? Legyek milliomos? Az nem megy csak úgy. Ti nők könnyen vagytok, ti válasszátok a férfiakat. Tipik sztereotípia:).Legtöbb....párom, barátom nem volt gazdag..Jó oké.

2022. szept. 22. 21:47
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Lehet én vagyok csodabogar, de néha egy jó petting, egy huncut játék jobb mint egy behatolás és reszelés. 37F
2022. szept. 22. 21:47
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Ja. Feltéve, ha van hozzá partner, aki nem egy elkorcsosult ember. Hanem maradt még benne valami emberi a pénzéhségen kívül, vagy azt leszámítva.Akkor lehet, hogy nőként úgy dönt hogy benne van dolgokba és az ágyába köthetsz ki. 30 F
2022. szept. 22. 21:53
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Mi a jobb a szarvaspörkölt vagy a turamisu?

Ugye nehéz a kettőt összehasonlítani. Mindkettő nagyon jó, egymást nem helyettesítik. Egy jó kapcsolatban van mindkettő.

2022. szept. 23. 09:41
 25/29 anonim ***** válasza:
75%
Felváltva :D Meg attól is függ ki hogy tud szopni, mert amúgy mostanába elég kevés nőbe futottam bele aki jól csinálta...
2022. szept. 24. 04:37
 26/29 anonim ***** válasza:
75%
25 ös jól mondja.. szóval aszexben iráányíthatunk mi is.. az így vagy úgy de lehet baromi jó :D a szopás meg ugye csakis a nőn múlik..
2022. szept. 24. 07:51
 27/29 anonim ***** válasza:
Én exem valami giga rosszul csinálta :/ mármint orálisan. 2 évig tartott a kapcsolatunk és 2 év alatt nem fejlődött konkrétan semmit :D ez van.. valakinek nem a szex az erőssége. De am szép időket éltünk meg :)
2022. szept. 24. 07:53
 28/29 anonim ***** válasza:
88%
A szopas a szex resze (szerintem)
2022. okt. 17. 12:49
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
ha elég jól csinálja a lány akkor az orális az fenomenális. Hogyha a szerelmünkkel szeretkezünk.. és van behatolás az mégis jobb mert közben élvezetet adunk.
2022. okt. 17. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!