Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteroromantikus biszex a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteroromantikus biszex a párom, és nem tudom hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Heteró nő vagyok, eddig csak heteró férfiakkal volt kapcsolatom. Pár hónapja megismerkedtem egy férfivel, akibe bele is szerettem. Én demiszexuális vagyok, vagyis csakis azzal szexelek, akibe szerelmes vagyok, nekem mély érzelmek nélkül nem megy a szexualitás. Ezt elmondtam ennek a férfinek. Azt mondta hogy valójában pont az a normális, hogyha valaki csak azzal szexel, akit szeret. No de kiderült, hogy ő pedig heteroromantikus biszex. Azaz érzelmileg a nőkhöz vonzódik, kapcsolatot csak nőkkel akar, viszont nővel nem tud szexelni, mert szexuálisann kizárólag a férfiak izgatják, de velük párkapcsolatot nem akar. Azt mondtam, a biszexségét el tudnám fogadni ha hűséges hozzám, de ezt a heteroromantikus biszexséget nem. Én őt szeretem, és csak vele tudnék szexelni emiatt, ő pedig engem szetet, de nem tud szexelni velem, csak férfiakkal. Azt mondta, olyan nőt még nem talált, aki elfogadta volna ezt a heteroromantikus biszexséget, ami azzal jár a nőre nézve, hogy átöleli, hozzá bújik, és csókot vagy ad a nőnek vagy nem. Én teljesen összezavarodtam, hogy csak ölelést és esetleget csókot tud adni, azaz szexuálisan az igényeimmel semmit nem foglakozna, hanem helyette férfivel szexelne? Azt mondta igen, ez a heteroromantikus biszexség. Itt mégjobban összezavarodtam, hogy mit képzel? Nekem szerelmes dolgokat mond, hozzám bújik, nem szexel velem, a férfiakkal meg szexel, de nem érez irántuk szerelmet? Azt mondta igen, ez ezzel jár, és nem érti, miért nem talált olyan nőt, aki ezt elfogadja, és hogy miért nincs több aszexuális nő a világon, akik beérik a bújással, öleléssel. Erre nem tudtam mit mondani, csak azt éreztem hogy bűntudatot akar bennem kelteni. Azt mondta rám, én is csak egy vagyok a sok bifóbiás nő közül, és otthagyott, nem beszél velem. Nektek volt kapcsolatotok heteroromantikus biszexuálissal? Ha igen, akkor hogyan éltetek meg?
2022. szept. 22. 13:30
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

oké, értem, de akkor ő nem akar veled semmilyen szexuális kapcsolatot kialakítani? Csak romantika és szerelem, testiség nulla?

Erről eszembe jutott egy film, ahol valami hasonlót magyarázott be a pasi a nőknek, és azok meg odadobták magukat nekik, hogy megint "heterót" csináljanak belőle és így dugta meg a fél várost, a csajok meg el voltak szállva, hogy nekik sikerült megint visszaterelni

2022. szept. 22. 14:18
 22/39 A kérdező kommentje:
21-es max csókot és ölelést, bújást adott volna rendszeresen. Volt hogy feküdtünk az ágyon, és azt mondta: csak ölelkezzünk!
2022. szept. 22. 14:21
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Ne lihegd túl, valakinek valamire ő is jó lesz, de nem neked!!
2022. szept. 22. 14:27
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

A heteroromantikusságnak azért nincs itt fontossága, mert köztetek szexuális probléma áll fenn, nem kötődési. A heteroromantikus azt jelenti, hogy csak ellenkező neműbe tud beleszeretni. Ez nem gond, ha heteroszex vagy biszex az illető. Az elég kellemetlen, ha homoszexuális, vagy olyan magát biszexnek nevező egyén, aki amúgy nem akar szexelni ellenkező neművel :D

Szóval tökmindegy minek nevezzük, nem akar veled lefeküdni. Ami nem gond, gondolom nem ő az egyetlen, akármilyen gyönyörű is vagy, biztos akad még, aki mást választana, akkor is, ha hetero. Bunkó pasi meg aztán bőven akad több is. Kezeld őt is ugyanígy, mint ezeket, ne foglalkozz vele, és kész.

2022. szept. 22. 14:30
 25/39 A kérdező kommentje:
Eddig még sosem találkoztam ezzel a heteroromantikus biszex dologgal, de többet nem is akarok, de azt hiszem sima biszet sem. Köszönöm szépen a válaszokat!
2022. szept. 22. 14:33
 26/39 anonim ***** válasza:
26%
Jaaa, szóval a mai napi biszexeket lehúzó kérdést láthattuk.
2022. szept. 22. 14:36
 27/39 A kérdező kommentje:
Nem. Ez a kérdés nem a biszekről nem a sima biszexekről hanem a heteroromantis biszexekről szólt, és sajnos megtörtént velem. Ezen az oldalon pont hogy a heteroromantikus biszexekről is volt már kérdés, és azt hittem, valaki aki heteroromantikus biszex, olvassa, és meg tudja magyarázni a dolgokat. De egy sem válaszolt.
2022. szept. 22. 14:40
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Az ég szerelmére, kérdező...

Nem érted, hogy ha heteroromantikus biszexuális lenne, akkor érzelmileg a nőkhöz vonzódna, és szexuálisan mindkét nemhez? A te párod heteroromantikus homoszexuális, azaz a nőkhöz vonzódik érzelmileg, szexuálisan pedig a férfiakhoz. Azért ez nem egy atomfizika...

2022. szept. 22. 14:54
 29/39 anonim ***** válasza:
87%
Ez a "megtörtént velem" kb úgy hangzik, mintha valami tragédia történt volna. Pedig csak az volt, hogy találkoztál egy bunkó férfivel, aki nem bírja a visszautasítást. Nem kell ezen ennyit pörögni.
2022. szept. 22. 14:57
 30/39 A kérdező kommentje:
29-es senkinek sem kívánom, hogy így lehúzza valaki a szexuális önbizalmát, mint ahogy időlegesen ő az enyémet. 28-as nem tudtam hogy van heteroromantikus homoszexualitás. Én ezt a heteroromantikus dolgot csak biszexre olvastam.
2022. szept. 22. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!