Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteroromantikus biszex a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteroromantikus biszex a párom, és nem tudom hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Heteró nő vagyok, eddig csak heteró férfiakkal volt kapcsolatom. Pár hónapja megismerkedtem egy férfivel, akibe bele is szerettem. Én demiszexuális vagyok, vagyis csakis azzal szexelek, akibe szerelmes vagyok, nekem mély érzelmek nélkül nem megy a szexualitás. Ezt elmondtam ennek a férfinek. Azt mondta hogy valójában pont az a normális, hogyha valaki csak azzal szexel, akit szeret. No de kiderült, hogy ő pedig heteroromantikus biszex. Azaz érzelmileg a nőkhöz vonzódik, kapcsolatot csak nőkkel akar, viszont nővel nem tud szexelni, mert szexuálisann kizárólag a férfiak izgatják, de velük párkapcsolatot nem akar. Azt mondtam, a biszexségét el tudnám fogadni ha hűséges hozzám, de ezt a heteroromantikus biszexséget nem. Én őt szeretem, és csak vele tudnék szexelni emiatt, ő pedig engem szetet, de nem tud szexelni velem, csak férfiakkal. Azt mondta, olyan nőt még nem talált, aki elfogadta volna ezt a heteroromantikus biszexséget, ami azzal jár a nőre nézve, hogy átöleli, hozzá bújik, és csókot vagy ad a nőnek vagy nem. Én teljesen összezavarodtam, hogy csak ölelést és esetleget csókot tud adni, azaz szexuálisan az igényeimmel semmit nem foglakozna, hanem helyette férfivel szexelne? Azt mondta igen, ez a heteroromantikus biszexség. Itt mégjobban összezavarodtam, hogy mit képzel? Nekem szerelmes dolgokat mond, hozzám bújik, nem szexel velem, a férfiakkal meg szexel, de nem érez irántuk szerelmet? Azt mondta igen, ez ezzel jár, és nem érti, miért nem talált olyan nőt, aki ezt elfogadja, és hogy miért nincs több aszexuális nő a világon, akik beérik a bújással, öleléssel. Erre nem tudtam mit mondani, csak azt éreztem hogy bűntudatot akar bennem kelteni. Azt mondta rám, én is csak egy vagyok a sok bifóbiás nő közül, és otthagyott, nem beszél velem. Nektek volt kapcsolatotok heteroromantikus biszexuálissal? Ha igen, akkor hogyan éltetek meg?
2022. szept. 22. 13:30
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
71%
De várjál, bunkó volt veled, hibáztatott, elmondta, hogy sosem fog megdugni, hanem férfiakkal szexel majd, és te még a párodként hivatkozol rá? Oó..
2022. szept. 22. 13:43
 12/39 A kérdező kommentje:
9-es már én kezdtem szégyellni azr, hogy van bennem szexuális vágy iránta. Miért nem vagyok aszexuális, miért nincs több aszexuális nő stb... konkrétan szégyent keltett bennem amiatt, hogy szexuális vágyam volt iránta.
2022. szept. 22. 13:45
 13/39 A kérdező kommentje:
11-es igazad van, a páromat jelen időben írtam helytelenül. Még teljesen össze vagyok zavarodva, mert a párja is voltam (érzelmileg) meg nem is (szexuálisan ugye a heteroromantikussága miatt nem.)
2022. szept. 22. 13:46
 14/39 anonim ***** válasza:
77%
Az ilyen miért nem keres magának egy totál nőies meleg pasit, és 2in1-ben megkapna mindent. Főleg egy transszal. Meglenne egyben a nőies lélek, a férfi testben.
2022. szept. 22. 13:55
 15/39 A kérdező kommentje:
14-es én utána olvastam ap dolognak, sokat gondolkodtam azon, hogy a heteroromantikus biszexek valójában nem lehet hogy mentálisan betegek? Nőbe szerelmesnek lenni, nővel nem szexelni, férfibe nem szerelmesnek lenni, férfivel szexelni. Meg ahogy azt éreztette, hogy szégyellni való hogy szexuális vágyam van iránta, és ahogy lelkesen mondta, hogy majd ad sok ölelést és bujást, mintha ez volna a normális egy nőnek, egy kapcsolatban. Meg hogy bifób vagyok...
2022. szept. 22. 14:03
 16/39 anonim ***** válasza:
78%

Ő nem heteroromantikus biszex, hanem heteroromantikus homoszexuális. A romantika előtti jelző jelenti, hogy szerelmes kibe tud lenni, a szexuális előtti, hogy kivel tudna szexelni. Aki csak azonos neművel, az homoszexuális. Ha biszexuális lenne, akkor tudna nővel vagy férfivel is.

Hülyeséget mondott, ettől függetlenül nyilván nem érdemes neked olyannal kezdeni, aki nem tudja megadni neked azt, amit szeretnél. Te vágysz a szexre, ő meg nem akar veled lefeküdni. Szerintem itt téma lezárva.

Amúgy szerintem iszonyatosan ritka lehet azok aránya, akik ilyenek. Férfiaknál jobban el tudom képzelni, hogy akar egy nőt maga mellé, aki főz-mos-takarít rá. Talán nála is erre kellenél.

2022. szept. 22. 14:06
 17/39 anonim ***** válasza:
35%

#14 vagyok

Én elfogadom, hogy a női lélekbe tudnak szerelmesek lenni, és testileg pedig a férfi test vonzza őket.

Épp ezért írtam, hogy akkor legegyszerűbb lenne egy transszal összejönniük. BEnne megvan a női lélek, és a férfi test egyben.

2022. szept. 22. 14:08
 18/39 A kérdező kommentje:
16-os azt mondta szexelne velem, de valszeg 3-4 havonta, és akkor sem biztos hogy élvezné. A szexuális önbizalmam zeljesen lenullázta. Volt kapcsolata nőkkel, azt tudom, de neki a nőkkel a kapcsolat az kimerül abban, amit vázoltam. Nőkkel romantikázik érzelmileg, de szexet nagyon ritkán akar nőtől, de a nő szeretete, figyelme az kell neki.
2022. szept. 22. 14:10
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Azért az, hogy évente 3x lefeküdne veled muszájból, és nem biztos, hogy élvezné, szerintem nem meríti ki a biszexualitás fogalmát. Bár mindenki annak nevezi magát, aminek akarja. Ne foglalkozz vele. Anno, amikor randizgattam, sok csodabogárral összehozott a sors. Egy a sok idióta közül (nem azért, mert ilyen kapcsolatot akar, hanem amiért téged bánt, hogy nem mész bele). Felejtsd el.
2022. szept. 22. 14:14
 20/39 A kérdező kommentje:
19-es ő nem "egyszerűen" biszex, hanem heterooromantikus biszex.
2022. szept. 22. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!