Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális összeszokott pároknál??
Bő 10 éve együtt vagyunk az asszonnyal. Egészen eddig abban a tudatban éltem, hogy milyen jó vagyok, mert mindig utána megyek el. Tegnap este először a kapcsolatunkban néztem az órát.
Az asszony 4x ment el 10 perc alatt. Teljes szex, előjátékkal: 15 perc. Úgy érzem, ez nevetséges. Amikor megkérdeztem, hogy dugjunk-e tovább, azt pihegte, hogy pfú, inkább szájjal vagy kézzel befejezi, mert nem bír több orgazmust.
Ez nem gáz egy kicsit? Harmincas éveinkben vagyunk.
az rendben van, hogy neked 10 perc kevés (de azért leírva az tartalmas), de ki mondta, hogy ezzel be kell érni? Hol a második menet? Hol a nagyon hosszú előjáték? Hol a húzás és a levezetés utána? Lehet abból simán 2 órát csinálni amiben 10 perc a menet, arról nem is beszélve, hogy neked nem muszáj elsülnöd a végén, simán abbahagyhatod 1-2-3 női orgazmus után, csináltok valami más szexiset és utána folytatod és így csinálod órákig.
Nekem sem megy sokáig a szex, 10 perc kemény menetnek örülök, viszont ha neki állunk általában 1-2 órát elszórakozunk mindenféle dolgokkal.
Általában 2-3× megy el, nem 4×, de van, hogy csak 1×. Előjáték minimális van, azt nem mértem, de szerintem 5 perc kb.
Az ilyen megjátssza az orgazmust, szabadulni akar, stb baromságokkal nem tudok mit kezdeni. Pont hogy ő van kiéhezve rám, folyton nyüstöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!