Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális összeszokott pároknál??
Bő 10 éve együtt vagyunk az asszonnyal. Egészen eddig abban a tudatban éltem, hogy milyen jó vagyok, mert mindig utána megyek el. Tegnap este először a kapcsolatunkban néztem az órát.
Az asszony 4x ment el 10 perc alatt. Teljes szex, előjátékkal: 15 perc. Úgy érzem, ez nevetséges. Amikor megkérdeztem, hogy dugjunk-e tovább, azt pihegte, hogy pfú, inkább szájjal vagy kézzel befejezi, mert nem bír több orgazmust.
Ez nem gáz egy kicsit? Harmincas éveinkben vagyunk.
Igen gyatra az az asszony aki nem tudja kielégíteni a férjét.
Máskülönben meg addig csinálnám amíg el nem élvezek. Ha valóban ezt mondta akkor lehetséges hogy ún, és inkább ezt a szöveget nyomja neked.
Gyerekek, néztem azt a krva órát. 22:00-kor dugtam be, 22:01-kor már csapkodta a fejét. Folytattam, erre 22:03-kor újra megfeszül a teste, nyög egy nagyot, élvez. Pózváltás, 22:07. Végül a totál locsogós puncija rám szorít, majd élvez 22:10-kor. Had tudjam már 12 év után, hogy fake-e az orgazmus, vagy sem.
Szerintem egyszerűen gáz ez, hogy arra szoktatott rá, hogy minél gyorsabban elmenjek. Vagy másnál is ilyen rövid a szex?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!