Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, inkább egy csinos,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, inkább egy csinos, formás alkatú lány aki rosszabb az ágyban, vagy egy elhanyagoltabb csúnyább csaj de jobb, bevállalosabb az ágyban?

Figyelt kérdés
Kiváncsiság csak🙂 melyiket választanátok?
2022. szept. 21. 17:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#10: Ezt jo volt olvasni.
2022. szept. 21. 19:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó vékony nő bármilyen is az ágyban 🤑💪🍆
2022. szept. 21. 22:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Mivel nincs a homlokukra írva, hogy milyenek az ágyban, valószínűleg az elsőt választanám.

Amúgy meg szerintem az, hogy ki milyen az ágyban, erősen partnerfüggő.

2022. szept. 22. 06:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem könnyű kérdés, de mivel alapvetően szeretem azt, ha egy lány hasonlóan aktív és kreatív az ágyban mint én, így inkább az utóbbit választanám, ha a külseje nem nagyon gáz. Persze kérdés, hogy mit jelent a bevállalósság annál a lánynál. Kíváncsi lennék, miért írta ki a kérdező ezt a kérdést. Ha gondolod beszélgethetünk erről a témáról.
2022. dec. 22. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!