Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírják a hölgyek mellei?
Nem tudom a fentiek közül hány válaszoló volt valóban nő, és közülük is mennyi a nagymellű... de kizárt, hogy melltartó nélkül, nagyobb cicikkel bárki simán végigugrál egy éjszakát minden gond nélkül.
A legtöbb nőnek eleve árt a hátának, gerincének a nagyobb mell, ha sokat van melltartó nélkül, akkor különösen.
De egyébként is elenyésző lehet azok aránya, akik nagy mellekkel melltartó nélkül járnak, pláne sportolni vagy bulizni.
Ez a valóság.
"Nem tudom a fentiek közül hány válaszoló volt valóban nő"
Ha te azt tudnád...
Mondjuk azt én sem tudnám elképzelni hogy Nőként melltartó nélkül sportoljak vagy bulizzak, hiszen 70C mellemmel nem kis kihívás lenne, viszonylag még most is eléggé feszes, van tartása, de azért én is megérzem a gerincemen azt a "többlet terhet".
Nyilván sose hordok itthon melltartót, tény és való, de ha bárhova is megyek, szerintem evidens hogy hordanom kelljen mert azért az sem egészséges ha átüt a bimbó a felsődön és azon csorgassák a nyálukat a pasik hogy látványosan libeg a cickó.
29N
Fiúk, senkitől nem kérek privát üzenetet, nem olvasom el és azonnal tiltás lesz a vége úgyis!
Senki privát üzenetére nem vagyok hajlandó válaszolni!
"De egyébként is elenyésző lehet azok aránya, akik nagy mellekkel melltartó nélkül járnak, pláne sportolni vagy bulizni."
Ehh, nem nagyon jársz ki sehova, ugye? :D
Legutóbb is mikor voltam lagziban, az egyik csajnak ilyen D, vagy talán E kosaras természetes mellei voltak, csak ruha volt rajta, alatta semmi. Az a fajta cici, hogy minden lépés után ugrálnak. És végigtáncolta a csaj az éjszakát, szerintem minden férfi rá csorgatta a nyálát :D Én mindig azt néztem, mikor ugranak ki a ruhából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!