Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, lefeküdnétek egy olyan nővel, aki nem az esetetek, ha ő kérné?
Ha azt mondja, hogy belétek szeretett és boldoggá tennétek vele, és vagytok olyan viszonyban, hogy ez hihető is legyen. Tegyük fel, hogy kedvelitek mint embert, a külseje meg nem taszít titeket, inkább közömbös a számotokra.
Indoklásnak külön örülnék.

Nem tudnek igent mondani rogton.
At kellene beszélni egy ilyen dolgot, en ugy gondolom.

Nem. Ha a külseje nem taszít akkor nyilván szexre szóba jöhetne ha mindketten csak annyit akarunk. De az, hogy azt mondja belém szeretett, nálam kizáró ok. Semmi értelme tovább bonyolítani a dolgot, csak még nehezebben felejtene el.
Volt már ilyen szituációm, amikor lefeküdt volna velem a csaj, de tudtam hogy ő belém esett és többet akarna, én meg nem akartam, így nem mentem bele. Szeretem a szexet, de azért legyen az emberbe némi gerinc, és ne használja ki más érzéseit.
32/F

A legtöbb pasinak mind1 csak Lyuk legyen meleg és nedves
Az igényesebb megválogatja hogy mibe dugja bele a pömpölőjét

Ne haragudj, Kata, de nekem a te válaszaid tűnnek úgy, mintha direkt azért íródnának, hogy az itteniek "recskázhassanak" rájuk. Abban sem vagyok biztos, hogy nő vagy. Kéretik nem magadból kiindulni.
Amúgy igen, pont azért tettem fel a kérdést, mert érdekelt, hogy a férfiak ilyen esetben mit gondolnak, mivel tesznek jobbat (nekem nőként sincs rá egyértelmű válaszom), illetve szempont-e ez nekik egyáltalán. Biztos van, akinek mindegy, csak legyen szex, meg olyan is, akit nem érdekel a dolog érzelmi vonatkozása, de "finnyás" a külsőségekre, és ezért mond nemet. Vagy megtenné, hogy örömet okozzon. Vagy éppen azért nem tenné meg, mert attól tart, hogy utána fájdalmasabb lenne. Engem nem érint most a téma (hogy elejét vegyem ennek a feltételezésnek), de volt már, hogy legszívesebben kértem volna ilyet, csak nem mertem, nem akartam, hogy presszionálva érezze magát a másik, vagy hogy azután más szemmel nézzen rám, a szó rosszabbik értelmében.

ha kedvelem és nem taszít, akkor miért ne?
aki nem jön be, vagy nem kedvelem, nyilván nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!