Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem élvezem a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem a szexet?

Figyelt kérdés

Úgy döntöttem megosztom veletek a kálváriámat, avagy a szexuális életem történetét az elsőtől az utolsóig.

Emlékszem, 14 évesen már borzasztóan érdekelt engem a szex (lány létemre) és valahol belül sokszor elképzeltem, hogy milyen lesz az első. Nagyon hamar felfedeztem a saját testemet és nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen érzés az, ha valaki más csinálja.

16 éves voltam amikor elkezdődött az első párkapcsolatom. Ebben a kapcsolatban történt meg az első szex is. Borzalmas volt. Untam. Nem éreztem semmit, még csak megközelítőleg sem éreztem semmi olyasmit, amit akkor magamnak csinálom. Még csak a közelében sem voltam az állapotnak.

Ekkor 3 dolgot könyveltem el magamnak.

1. Talán túl fiatal vagyok még ehhez az egészhez és azért nem megy

2. Talán valahol belül tudom, hogy úgy sem ez a srác az igazi és ezért nem képes ráhangolódni a testem

3. Egyszerűen csak béna a srác

Hamarosan persze szakítottunk, miután teljesen rendesen közöltem vele, hogy számomra a kapcsolatunk szexuális része nem működik.

Ezután eldöntöttem, hogy jó darabig nem ismerkedem senkivel, mert nincs értelme, nem állok készen.

A következő kapcsolatnál azthiszem már majdnem betöltöttem a 18-at is. Emlékszem pillangók voltak a gyomromban olyan szerelmes voltam a srácba. Biztos voltam benne, hogy ha szexre kerül a sor akkor majd biztos minden jó lesz, hiszen màr érettebb vagyok testileg,lelkileg stb.

Természetesen, ha ez a sztori jól végződött volna, akkor ezt a posztot sem írnám most a gyakori kérdésekre. Ugyan olyan közönyt éreztem a saját részemről az együttlétek során. Egyszerűen még nyögni sem volt kedvem. Alig vártam, hogy vége legyen.

Persze a sikertelen együttlét után megint csak megváltozott valami bennem, de úgy voltam vele, hogy most hagyok időt, hiszen tényleg nagyon tetszik a srác, hátha össze szokunk… hát nem így lett. Számomra a szex sem élvezetes sem jól eső nem volt… egyszerűen nulla.

Ezután megint eldöntöttem, hogy jó darabig jegelni szeretném ezt a sztorit és elkezdtem inkább önismerettel foglalkozni, mondván hátha valójában önmagammal nem vagyok teljesen elégedett és ezért nem tudom elengedni magam. Hamar rájöttem, hogy a vékonyságom miatt sokszor nem érzem magam konfortosan a tükörben, mindig volt popsim és cicim is, de valamiért az összes oldalbordám kilátszott, amit borzasztóan utáltam…a vállam pedig még csontosabb volt, úgyhogy 2016-ban elkezdtem rendszeresen konditerembe járni és edzeni és arra is ügyeltem, hogy fehérje dús étrendem legyen. Nagyjából 2017-ben érkezett el 1 év kemény edzés után, hogy végre tökéletesnek láttam magam (legalábbis számomra) úgy éreztem, hogy végre olyan alakom van, amiről mindig is álmodtam, szép lapos kockás has, kerekded vállak, formás popsi. Ezzel a külsővel kezdtem meg a 2017-es egyetemi gólyatábort. Bár sosem voltam igazán bulizós, a gólyatáborban elég sok srác elkezdte csapni a szelet. Persze, volt köztük olyan, aki fel is keltette az érdeklődésemet. Ebben az éven egyébként elhatároztam, hogy megfogom tapasztalni, hogy milyen az igazán jó szex. Nem igazán érdekelt a kapcsolat része, hiszen sokat csalódtam, hogy az előző 2 kapcsolatom nem működött a szex miatt, úgyhogy bele sem mentem volna már úgy még egy kapcsolatba, hogy nem tudom előre, milyen lesz az összhang az ágyban. Lehet itt most csúnyákat gondolni rólam, hogy könnyű vérű vagy bármi, de egyszerűen csak a “Cipőt sem úgy veszel, hogy nem próbálod fel” filozófia szerint tudtam gondolkodni.

A kollégiumban egyébként összefutottam olyan srácokkal is, akiknek màr nyíltan elmondtam, hogy igazából nekem, még nem volt jó szexben részem. Ilyenkor persze az egyetem Casanovái elsütötték, hogy “Mert még nem voltál velem”.

Nos, ez lehet hülyén fog hangzani, de úgy döntöttem, hogy egye fene végre valaki előre garanciát vállal arra, hogy jó lesz… hát… akkor miért ne?

Szerintem nem lövöm le a poént, hogy ismét nulla volt amit éreztem.

Azóta a 25. gyertyát is elfújtam a tortámon. Több rövidebb kapcsolaton túl vagyok, igazából már nem is emlékszem hány partnerem volt az ágyban. Kísérleteztem, hajtottam a vágyat, annyira tudni akartam milyen az az igazi jó szex.

Nehezen tudom elhinni, hogy az utamba ennyi “béna” srácot sodort volna az élet… itt màr szerintem velem van a gond, de fogalmam sincs miért, hiszen elégedett vagyok a tükörképemmel és ha masztizok akkor is pontosan tudom, hogy mi a jó nekem, de amint egy pasi csinálja ugyan azt ugyan úgy már semmit nem érzek. Szóval nem tudom… úgy érzem bele fáradtam.

Ha körül kellene írnom, hogy mit érzek szex közben… Nos, képzeld el, hogy valaki a kisujját bele dugja a füledbe és ki be húzogatja… Érezni érzed, de kellemetlen, fogalmad sincs, hogy valaki random miért nyunkál a füledbe és azt meg pláne nem érted, hogy rajtad kívül ezt hogy élvezheti mindenki más.

Szerintetek aszexuális vagyok? Akkor is ha néha napján maszturbálok és az jól tud esni? Igazából azt sem mondanám, hogy a saját kezemhez vagyok túlzottan hozzá szokva, mert azért olyan gyakran ezt sem csinálom.

Segítsetek légyszi, mi lehet a gond.

2022. szept. 20. 00:49
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ezt a sok választ. Külön külön nem szeretnék válaszolni, mert sokan említettétek ugyan azokat a dolgokat.

1.Vallás: Azon kívül, hogy valaha egyszer megkereszteltek, semmilyen mélyebb kapcsolatot nem ápolok Istennel, így ez biztosan nem lehet az oka.

2. Szorongás a teherbe eséstől: Ez olyan szinten igaz, hogy teljesen kiakadok, ha egy pasi nem hajlandó gumit húzni, bár ilyenkor én már el sem jutok a szexig. Mivel nem élvezem engem sose kap el az érzés, hogy ruha le és bármi van essünk egymásnak. Nálam a felelősségtudat az első. Ha ez nincs meg akkor off.

3. Leszbikus: Neeem, sosem tetszettek a lányok. Pasikat szeretem és hozzájuk vonzódom, róluk is fantáziálok. Arról sincs szó, hogy ne tudnám elfogadni, hogy leszbikus lennék, mert a haveri társaságomban van leszbikus csaj és bírom őt is, meg az életformáját is, tehát semmilyen előitélet nincs bennem az irányukba.

4. Prűdség: Egyáltalán nem jellemző. Imádok fürdőruhában lenni stb. Igyekszem egészségesen táplálkozni, sportolni, olyan testet létrehozni amiben -számomra- jó élni. Mivel jól èrzem magam a testemben sosem jelentett problémát, hogy megmutassam

2022. szept. 20. 07:37
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Mintha magamat olvasnám
2022. szept. 20. 08:23
 13/23 anonim ***** válasza:
73%

Menj el egy szexuálterapeutához.

Vannak gondok!

Veled, és nem mással.

Az meg elképzelhető hogy az elsőt,14 evesen rá lehet fogni a partnerre.Nyilván tizenevesen ő se volt sokkal tapasztaltabb mint te.

Habár én ezt is legtöbbször csak a probléma masokra való kenesének látom.

Ilyen az emberi termeszet.Én semmiről se tehetek én jó vagyok,tökéletesen csinálom,de a másik a nem jó,a béna,az ügyetlen stb.

Az azért elég fura lenne hogy 25 evesen mindig csak a másik miatt sikertelen a szex. Azért ezt te is kapisgálod,mert erre utalsz itt a végén!Ez a felület teljesen alkalmatlan arra,hogy konkrét tanacsokat tudjunk adni.Ez nem olyan egyszerű,hogy ennyivel megoldódjon.

Irány a szakember!

2022. szept. 20. 09:37
 14/23 anonim ***** válasza:
80%

Szia! Néhány dolgot kérdeznék, ami nem tiszta nekem, de mindenekelőtt úgy gondolom, hogy mindenképpen érdemes lenne egy olyan pszichológust keresned, akiben megbízhatsz. Fontos dolog az önismeret, és egy bizonyos fokig tényleg végig tudod egyedül vinni, de lehetséges, hogy ilyen téren - már csak ahhoz is, hogy ezt az oldalad jobban megismerd - elkelne a segítség.

Szóval, az egyik kérdésem az, hogy az eddigi párkapcsolataidban az általad petting jelen volt? Próbáld a srác úgy hozzád érni a konkrét szexuális aktuson kívül? Ha igen, milyen volt?

Azt sem lehet kizárni sajnos, hogy valamilyen trauma ért téged, ami esetleg úgy kihat az életedre, hogy fel sem fogod tudatosan. Több ismerősöm él együtt ezzel, egyikük szerintem saccra pont annyi, mint te, és neki még ennél is nagyobb problémái vannak.

Ezek fontos 'apróságok', szóval nem igazán akarok bármi mást írni, amíg erre nem válaszoltál, csak újra felhívnám a figyelmet a pszichomókus lehetőségre, vagy ha nem is az, ha esetleg van olyan barátod vagy családtag a közeledben, akikkel beszélhetnél erről, az is segíthetne. Nem tudom, ismered-e a gumikacsa módszert, miszerint ahogy másnak próbáljuk elmagyarázni egy dolog részleteit, néha akkor jövünk rá mi magunk is olyasmikre, amiket eddig nem láttunk az adott dologgal kapcsolatban. Persze fontos, hogy ez egy olyan téma, amihez nagyon sok bizalom kell, hogyha nem ismeretlenül kiáltod a világba a problémát.

2022. szept. 20. 09:58
 15/23 A kérdező kommentje:

Kedves 13-mas, egy percig sem kentem másra, ezt nem tudom hol olvasod. Eleinte erre gondoltam, de azért kezdtem önismerettel foglalkozni, hogy hátha megismerem jobban a saját igényeimet, mert lehet velem van a gond.

14-es és mások: Sokan mondtátok a petting hiányát… az a helyzet, hogy a Pettinget meg még annál is jobban unom, szinte totál érzéketlen vagyok alul, ha valaki hozzám nyúl ott lent. Teljesen mind1, hogy mivel csinálja. Egyszerűen azt veszem észre magamon, hogy a szexualitás nem igazán érdekel. Eleinte kíváncsi voltam, mostmár tudom, hogy milyen és azt is, hogy nem tetszik. Valahol már úgy vagyok vele, hogy nem is kell nekem párkapcsolat, mert nincs szükségem férfira, ha meg annyira “rámjön” a dolog… nagyritkán… valahogy arra ott vagyok magamnak Én.

Szóval én arra gondolok, hogy aszexuális lettem.

2022. szept. 20. 10:48
 16/23 anonim ***** válasza:
59%

Kedves Kérdező, véletlenül sem akarok arra célozni, hogy nem igaz, amiket magadról gondolsz, de úgy, hogy nem is egy neurodivergens jellemzővel élek együtt (azért egész jól funkcionálok! :D) mondhatom, hogy minél inkább megismered magad, annál inkább látni fogod, hogy sok minden más önmagadban alakítható vagy jobban felfedezhető. Nagy szavak, de ezt sok év távlatából mondom úgy, hogy nekem is bőven van még mit dolgoznom magamon.

Egyébként eszembe jutott az is, hogy próbáltátok-e bármelyik pároddal azt, hogy amikor vágysz az orgazmusra, akkor te csinálod magadnak, de ő is jelen van? Nagyon-nagyon sok hihetetlenül apró lépés létezik, amivel a korábbi esetleg rossz tapasztalataid által felállított falak (amikről talán nem is tudsz) óvatosan megkerülhetők.

Persze elfogadom, ha azt mondod, hogy aszexuális vagy és kitartasz emellett. Ebben az esetben csak annyit szeretnék tanácsolni, hogy folytasd önmagad megismerését, és lehetőleg kísérletezz, szexuális értelemben is. (Ha akarsz és van lelki erőd hozzá). Bárhogy is, sok sikert!

2022. szept. 20. 11:28
 17/23 anonim ***** válasza:
80%

Kedves 15#

Sikerült mondandómból kiragadni pont azt a reszt,ami lényegtelen.

Elmondtam szépen hogy mi a teendő.

Az önismereti szép dolog csak ez nem olyan önjavító hókuszpókusz megoldas.

Nem vagy aszex mert kivánod.És még azt sem lehetne mondani hogy nem érdekel a másik nem.

Annyi van hogy rossz tapasztalataid voltak ezert egyre tavolabb tolod magadtól a szexualitást.Egyre azt magyarázod be magadnak hogy minek is ez az egesz.Ugysem jó,elvagyok nélküle.Ami vegsősoron igaz is lesz.Önsszugesztió által már egyre kevésbé tartod fontosnak,hanem inkább olyan 20 rangú olykor előkerülő valaminek.

Azert mondtam:Menj el egy szakemberhez!!

Lehetőleg minél előbb!

2022. szept. 20. 11:45
 18/23 anonim ***** válasza:
79%

A te problémád pszichés, semmiféle "barkácsmódszer" nem fog segíteni, az sem ha 500 pasit kipróbálsz. Tanácsok terap választásához:

- veled azonos neműt válassz (könnyebben meg tudsz nyílni);

- távolság, rendelési idő (el tudj hetente 1x menni);

- legyen számodra szimpatikus a leírása alapján;

- foglalkozzon olyan (vagy hasonló) jellegű problémával amivel megkeresed, bár a te problémád elég általános jellegű;

- "rendes" 5 éves egyetemet végzett pszichológus, szexuálpszichológiai poszt.grad képzéssel, min. 3 éves klinikai szakpszichológiai gyakorlattal (azaz ne egy 2 éves szexuálterapeuta tanfolyamon végzett - köztük is vannak jó szakemberek, nagyon sok mindenben segíteni tudnak, de a te problémád összetettebb).

2022. szept. 20. 13:03
 19/23 anonim ***** válasza:
27%
Budapesti vagy? Lehet erotikus masszázs egy jó köztes lehet. Lehet partnerrel blokkolsz, a masszázs viszont egy biztosabb teret biztosít.
2022. szept. 20. 14:22
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"19

De gyenge potya mű masszőr.

2022. szept. 20. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!