Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem élvezem a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem a szexet?

Figyelt kérdés

Úgy döntöttem megosztom veletek a kálváriámat, avagy a szexuális életem történetét az elsőtől az utolsóig.

Emlékszem, 14 évesen már borzasztóan érdekelt engem a szex (lány létemre) és valahol belül sokszor elképzeltem, hogy milyen lesz az első. Nagyon hamar felfedeztem a saját testemet és nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen érzés az, ha valaki más csinálja.

16 éves voltam amikor elkezdődött az első párkapcsolatom. Ebben a kapcsolatban történt meg az első szex is. Borzalmas volt. Untam. Nem éreztem semmit, még csak megközelítőleg sem éreztem semmi olyasmit, amit akkor magamnak csinálom. Még csak a közelében sem voltam az állapotnak.

Ekkor 3 dolgot könyveltem el magamnak.

1. Talán túl fiatal vagyok még ehhez az egészhez és azért nem megy

2. Talán valahol belül tudom, hogy úgy sem ez a srác az igazi és ezért nem képes ráhangolódni a testem

3. Egyszerűen csak béna a srác

Hamarosan persze szakítottunk, miután teljesen rendesen közöltem vele, hogy számomra a kapcsolatunk szexuális része nem működik.

Ezután eldöntöttem, hogy jó darabig nem ismerkedem senkivel, mert nincs értelme, nem állok készen.

A következő kapcsolatnál azthiszem már majdnem betöltöttem a 18-at is. Emlékszem pillangók voltak a gyomromban olyan szerelmes voltam a srácba. Biztos voltam benne, hogy ha szexre kerül a sor akkor majd biztos minden jó lesz, hiszen màr érettebb vagyok testileg,lelkileg stb.

Természetesen, ha ez a sztori jól végződött volna, akkor ezt a posztot sem írnám most a gyakori kérdésekre. Ugyan olyan közönyt éreztem a saját részemről az együttlétek során. Egyszerűen még nyögni sem volt kedvem. Alig vártam, hogy vége legyen.

Persze a sikertelen együttlét után megint csak megváltozott valami bennem, de úgy voltam vele, hogy most hagyok időt, hiszen tényleg nagyon tetszik a srác, hátha össze szokunk… hát nem így lett. Számomra a szex sem élvezetes sem jól eső nem volt… egyszerűen nulla.

Ezután megint eldöntöttem, hogy jó darabig jegelni szeretném ezt a sztorit és elkezdtem inkább önismerettel foglalkozni, mondván hátha valójában önmagammal nem vagyok teljesen elégedett és ezért nem tudom elengedni magam. Hamar rájöttem, hogy a vékonyságom miatt sokszor nem érzem magam konfortosan a tükörben, mindig volt popsim és cicim is, de valamiért az összes oldalbordám kilátszott, amit borzasztóan utáltam…a vállam pedig még csontosabb volt, úgyhogy 2016-ban elkezdtem rendszeresen konditerembe járni és edzeni és arra is ügyeltem, hogy fehérje dús étrendem legyen. Nagyjából 2017-ben érkezett el 1 év kemény edzés után, hogy végre tökéletesnek láttam magam (legalábbis számomra) úgy éreztem, hogy végre olyan alakom van, amiről mindig is álmodtam, szép lapos kockás has, kerekded vállak, formás popsi. Ezzel a külsővel kezdtem meg a 2017-es egyetemi gólyatábort. Bár sosem voltam igazán bulizós, a gólyatáborban elég sok srác elkezdte csapni a szelet. Persze, volt köztük olyan, aki fel is keltette az érdeklődésemet. Ebben az éven egyébként elhatároztam, hogy megfogom tapasztalni, hogy milyen az igazán jó szex. Nem igazán érdekelt a kapcsolat része, hiszen sokat csalódtam, hogy az előző 2 kapcsolatom nem működött a szex miatt, úgyhogy bele sem mentem volna már úgy még egy kapcsolatba, hogy nem tudom előre, milyen lesz az összhang az ágyban. Lehet itt most csúnyákat gondolni rólam, hogy könnyű vérű vagy bármi, de egyszerűen csak a “Cipőt sem úgy veszel, hogy nem próbálod fel” filozófia szerint tudtam gondolkodni.

A kollégiumban egyébként összefutottam olyan srácokkal is, akiknek màr nyíltan elmondtam, hogy igazából nekem, még nem volt jó szexben részem. Ilyenkor persze az egyetem Casanovái elsütötték, hogy “Mert még nem voltál velem”.

Nos, ez lehet hülyén fog hangzani, de úgy döntöttem, hogy egye fene végre valaki előre garanciát vállal arra, hogy jó lesz… hát… akkor miért ne?

Szerintem nem lövöm le a poént, hogy ismét nulla volt amit éreztem.

Azóta a 25. gyertyát is elfújtam a tortámon. Több rövidebb kapcsolaton túl vagyok, igazából már nem is emlékszem hány partnerem volt az ágyban. Kísérleteztem, hajtottam a vágyat, annyira tudni akartam milyen az az igazi jó szex.

Nehezen tudom elhinni, hogy az utamba ennyi “béna” srácot sodort volna az élet… itt màr szerintem velem van a gond, de fogalmam sincs miért, hiszen elégedett vagyok a tükörképemmel és ha masztizok akkor is pontosan tudom, hogy mi a jó nekem, de amint egy pasi csinálja ugyan azt ugyan úgy már semmit nem érzek. Szóval nem tudom… úgy érzem bele fáradtam.

Ha körül kellene írnom, hogy mit érzek szex közben… Nos, képzeld el, hogy valaki a kisujját bele dugja a füledbe és ki be húzogatja… Érezni érzed, de kellemetlen, fogalmad sincs, hogy valaki random miért nyunkál a füledbe és azt meg pláne nem érted, hogy rajtad kívül ezt hogy élvezheti mindenki más.

Szerintetek aszexuális vagyok? Akkor is ha néha napján maszturbálok és az jól tud esni? Igazából azt sem mondanám, hogy a saját kezemhez vagyok túlzottan hozzá szokva, mert azért olyan gyakran ezt sem csinálom.

Segítsetek légyszi, mi lehet a gond.

2022. szept. 20. 00:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
23%
Sajnos mind lúzert fogtál ki, akik lszrták hogy te mit érzel! Bizony ennyi béna kis szr van!
2022. szept. 20. 00:53
 2/23 anonim ***** válasza:
10%

Nekem eddig egy partnerem se panaszkodott. Hozzáteszem, se extra méret, se extra több órás teljesítmény!

Egész egyszerűen, csak a partnerem orgazmusára koncentrálok!

2022. szept. 20. 00:56
 3/23 anonim ***** válasza:
17%
Egy intim jóni masszázs?
2022. szept. 20. 00:58
 4/23 anonim ***** válasza:
37%

Ahhoz hogy jó legyen a szex a pàroknak összekell szokniuk hogy meglegyen a bizalom és a harmónia. Tudnia kell a masikròl mi jò neki, hogyan, meddig, stb.

Lehet az is hogy mebtàlisan tùlsàgosan ràgörcsölsz. Esetleg vallàsos nevelés? Szorongás teherbeséstől?

Arra nem gondoltàl hogy leszbikus lennél? Ha pasikkal való szex közben ùgyérzed magad mintha fülönpiszkàlnának lehet a nemmel van a baj.

Annyi lehetőség van.. Ezek csak pár a sok közül de lehet jó alap további gondolatmenetre.

2022. szept. 20. 01:06
 5/23 anonim ***** válasza:
94%

Két dolgot fűznék a történetedhez hozzá.

1) Minél jobban fényezi magát valaki az ágyban annál harmatosabb lesz a valós teljesítménye.

2) A soraidból az érződik ki a tudat alattidban ül bent valamilyen komplexus aminek csak a felszíni kivetülését látod. Már az első sor árulkodik "lány létedre"... azaz már akkor sem tudtad elfogadni, feldolgozni a szexualitásod, hogy vágyaid vannak. Olyan dolgot ami teljesen normális és természetes! Pláne 14 éves korban! Eleve tudat alatti blokkokkal telve vágtál bele - persze hogy nem élvezted. Az csak hab volt a tortán hogy a számtalan hantaboy akivel ágyba bújtál azok közül sok gyenge teljesítményt nyújtott. Ez viszont mindenkivel előfordul (de idővel megtanul szelektálni), viszont te csak a negatív részét láttad és még jobban kondicionálta a problémádat.

A tested jól működik, jól reagál, a gyakorlatba nem tudod átültetni. Jönni fognak itt mindenféle hülye tanácsok az önjelölt pszichomókusoktól hogy próbáld nővel, meg vegyél vibrit (meg persze velük próbáld), de a te problémádon csak egy k.rva jó pszichológus tud segíteni. Öninspekcióval nem fog menni.

2022. szept. 20. 01:44
 6/23 anonim ***** válasza:
7%

1. Szerintem csak az a gond, hogy velem még nem szexeltél. Írok privit. :)))

2. Ha magadnak megy a dolog, akkor talán valamilyen feszültség okozza. Például nem tudsz meztelenűl kitárulkozva eléggé ellazulni, egy másik ember előtt. Mert ha egyébbként tudod hogy neked hogy jó, akkor nincs rá ok, hogy valaki más, 2 kézzel és szájjal ne tudna ugyanugy vagy jobban izgatni.

3. És ahogy 4-es is írta, lehet hogy a nőknél kéne probálkozni.

2022. szept. 20. 02:35
 7/23 anonim ***** válasza:
35%

"Miért nem élvezem a szexet?"

Mert borzasztóan rágörcsölsz. Szerintem. Szüleid gondolom, hogy élnek és egészségesek.

Arról egyáltalán nem írtál egy sort sem, hogy milyen a viszonyod Velük. Testvéred van? Egyéb rokon?

Az általános iskolában milyen tantárgyak voltak? Volt erkölcstan? Hittan? Ki tanította és milyen nyomot hagyott benned?

2022. szept. 20. 03:00
 8/23 anonim ***** válasza:
32%
Pedig leírta a kérdező a kisujj érzést. Ez a probléma. A leírás alapján nem tűnik prüdnek vagy gátlásosnak. A szokásos mondás: 100 bolha egyszer jó. Neked kell megkeresned kivel jó. Ha a 100. után sem jó, akkor keresgélném az okát. A leírás alapján át lett tekintve az orgazmus fizikális része stb stb
2022. szept. 20. 06:02
 9/23 anonim ***** válasza:
62%

Orgazmusra önmagadban képes vagy, tehát a blokk pszichés eredetű. Bő tíz évig tartó és megszámlálhatatlan partnerrel való hasztalan kísérletezés után szerintem újabb és újabb pasikkal próbálkozni terápia nélkül nincs értelme.

Továbbá - mivel az írásod alapján iskolázott vagy - gondold végig, hogy egy kolis csúcskan illetve a tökéletes külsődhöz illő pasi általában milyen mértékig nárcisztikus, és ez milyen összefüggésben lehet azzal, hogy harmatos velük a szex.

Egy olyan jó szexuálpszichológusra van szükséged, amilyet legalább olyan nehéz lesz megtalálni, mint egy jó szexpartnert.

2022. szept. 20. 06:44
 10/23 anonim ***** válasza:
66%
Szedsz hormonális fogamzásgátlót?
2022. szept. 20. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!