Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi, aki visszautasítja a pegginget?
Figyelt kérdés
Hogyan vezettétek rá a párotokat?2022. szept. 19. 14:49
12/18 anonim válasza:
9# köszönöm a válaszod 3-as és 8-as voltam ☺️
13/18 anonim válasza:
Én nem utasítanám vissza, sőt.
20/F
15/18 anonim válasza:
Az orál mióta durvább mint az anál?
16/18 anonim válasza:
Hölgyike vagy talán? :-) Nagyon aranyos a kérdés.
Természetesen vannak túl domináns természetű pasik akikre rá van írva hogy abszolút elutasítják olykor még a nőt is de ugyanúgy ellenkezőleg is akiket izgat és szeretnék kipróbálni a fordított helyzetet. Én az utóbbi csoportba tartozó vagyok de most nincs barátnőm, szóval még soha nem volt benne részem.
17/18 anonim válasza:
Én nem, kifejezetten rá vagyok kattanva. Szerintem tök izgi, a látvány pedig fantasztikus. Csak kár hogy most nincs barátnőm.
18/18 hungaroboy válasza:
én nem utasítom el, teljesen rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!