Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen online csevegőoldalak vannak ahol beszélgetni lehet, de szipátia esetén szexpartnert is találhatok?
Figyelt kérdés
A gyk-t ne írjátok, nem jött be. A chat.hu-t ismerem és volt is onnan pasi, de mostanában pusztulkodik az oldal... Van még hasonló?
40N
2022. szept. 19. 09:44
11/13 anonim válasza:
Tényleg nehéz rátalálni :( a megfelelő partnerre, legyen az hosszú v rövid vagy akar szex alapú kapcsolat.
Erre én is kiváncsi vagyok mert én is egyedül vagyok. :(
13/13 anonim válasza:
Az onlysex.hu egész jó szex társkereső oldal, bár igaz hogy itt is sokkal több férfi tag van mint nő.. De szerintem egy próbát megér!
<a href="https://www.onlysex.hu" target="_blank">Onlysex.hu</a>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!