Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen online csevegőoldalak vannak ahol beszélgetni lehet, de szipátia esetén szexpartnert is találhatok?
A gyk-t ne írjátok, nem jött be. A chat.hu-t ismerem és volt is onnan pasi, de mostanában pusztulkodik az oldal... Van még hasonló?
40N
Átmehetünk egy másik felületre, de itt is beszélgethetsz velem :D
34/F
Az hogy itt nem találtál?
Az már gáz, ne is haragudj! Sok sikeres chat, és szex volt nekem innen! Minden csak hozzáállás kérdése, előítélet nélkül! Ha nem teszel rá, és dominálsz, akkor innen is találsz!
Sejtem ki vagy. De nem csodálkozom, hpgy se itt, se máshol nem találsz!
"3 Vagyok.
Küld privátot! Ha megkapom akkor még nem off oltuk egymást, nem beszéltünk, és van esélyed egy normális emberrel beszélgetni!
Hadd döntsem el én, hogy számomra ki normális. Te akkor sem érdekelnél, ha az utolsó pasi lennél a földön... 😂😉✌
Ha tiltja az ember akikkel nem jött be a beszélgetés, de semmi komolyabb ok nincs, az azért igen távol áll a normális pasitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!