Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexelnétek egy telt, szép...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelnétek egy telt, szép arcú nővel?

Figyelt kérdés

Telt alatt 70-80kg

Arca szép úgy nagy átlagban (nyilván ez ízlés dolga)

Ez a súly úgy 170-175 cm-hez jön.

Kedves, aranyos lány, de persze vannak hibái, láttam ruhám keresztül, hogy nagy melle van, tetszett, de…

Eddig csak vékony lányokkal voltam, velük szoktam meg, kicsit felek az újdonságtol .

Mi bajom lehet ha belemegyek?

Ti mit tennetek?

Mik az érveitek?

2022. szept. 18. 20:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Barátom miért számít neked hogy mi, vagy bárki más mit gondol? A te ízlésed, a te vágyad nem kell senkinek elszámolnod vele. Ha neked bejön a csaj és tetszik akkor meg mi tart vissza???
2022. szept. 18. 22:36
 12/19 StevenUp ***** válasza:
37%
Én nem. Nekem a törékeny alkatú nők jönnek be. Szóval én nem hiszem hogy szexuálisan izgatónak tudnék tartani egy telt nőt. Eddig sem sikerült.
2022. szept. 18. 23:04
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én minden további nélkül. Amúgy is a telt nők jönnek be. :)

30/F

2022. szept. 18. 23:12
 14/19 anonim ***** válasza:
10. A te agyadban visszhang sincs, nincs minek, csak káposztalé. :D
2022. szept. 19. 08:17
 15/19 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem is jó, tovább bírják a szexet és befogadóbbak. :)
2022. szept. 19. 08:18
 16/19 anonim ***** válasza:
16. Nyilván, leírni bárkit lehet. De te mit is nyújtasz emberileg? Rosszindulatot.
2022. szept. 19. 11:49
 17/19 anonim válasza:
Volt már sovánnyal, telttel is hosszú párkapcsolatom. Én nem éreztem soha hátrányát, ha telt volt a csajom, hiszen akkor le sem feküdtem volna vele.
2022. szept. 19. 16:05
 18/19 anonim ***** válasza:

Legjobb. Lehet picit még ducibb is. Volt pár ilyen lánnyal, őszintén mondom neked, ahogy egyszer összejössz egy kövér lánnyal, még ha hosszú távon bármiért nem működik, akkor se fogsz többé mást akarni. Ha elengeded a megfelelési kényszert, akkor olyan élményben és látványban lesz részed, ami azonnal függővé tesz.

Ne aggódj azon, hogy milyen lesz. Mert bizony jó lesz.

2022. okt. 22. 17:10
 19/19 anonim ***** válasza:

18. Hívjuk inkább teltnek, husisnak.

A kövér eléggé csúnya szó, itt megemlített példa nem kövér, sőt inkább telt karcsú.. :)

2022. okt. 22. 20:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!