Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed az anális szexről?
Figyelt kérdés
Szereted/nem? Próbáltad már, vagy szeretnéd kipróbálni?
Rendszeresen van benne részed?
F vagy L-kent irod?
2022. szept. 18. 01:06
21/42 anonim válasza:
Engem nagyon izgat és szeretem is kapni. Szerintem azért izgat, mert nem megszokott ez a felállás. Adni nem kifejezetten kedvelem, inkább orálozni szeretek. Azt viszont nagyon.
F (hetero)
22/42 anonim válasza:
#1 Miért? Hogy mehessen a privát?
Attól függ, hogy mi a véleményed az anális szexről, hogy nő vagy férfi a kérdező?
23/42 A kérdező kommentje:
Jol kifejtett valaszok.
Koszonom :)
#22 Neked is :)
2022. szept. 18. 13:46
24/42 anonim válasza:
#22 pon t ez jutott eszembe nekem is. Vélemény nyilvánító kérdésnél pont a kutyat se érdekli a kérdező neme, csak a gyökér privátozókat.
25/42 anonim válasza:
Sosem volt, és nem akarom. Szerencsére eddig csak normális férfiakkal volt dolgom, akik nem voltak finnyásak ha a punciról volt szó. Azaz mentálisan egészségesek voltak, puncit akartak, nem pedig segglyukat.
26/42 anonim válasza:
25- análnak nincs köze a mentális egészséghez.
27/42 anonim válasza:
Dehogynincs köze az anál imádatnak a mentális egészséghez! Normális ember eleve tudja, hogy az kivezető nyílás, nem pedig arra való hogy berakjanak oda egy farkat. Ha holnaptól valaki kitalálná a fülszexet, akkor holnaptól a sok szefós képes volna fülbe dugni a másikat.
28/42 anonim válasza:
Párszor próbáltam már, nagyon szeretem. Most rendszeresen van részem benne.
21/L
29/42 anonim válasza:
Ugyan ezen az elven orál sincs számodra?
Egy élmény lehet veled. Takaró alatt, lekapcsolt lámpa, tengericsillag póz.
30/42 anonim válasza:
27 vagyok! Mi az összefüggés az orális és az anális szex között, a semmin kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!