Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed az anális szexről?
Szereted/nem? Próbáltad már, vagy szeretnéd kipróbálni?
Rendszeresen van benne részed?
F vagy L-kent irod?
Izgatott, próbáltam több alkalommal is. De mivel semmi extra pluszt nem adott érzésre, az előkészület meg macerás, már nem csinálom. Mivel tudom milyen, nem hiányzik már.
N
Eddig csak néhány centi mélyen volt alkalmam megélni, de kipróbálnám végre úgy, hogy majdnem tövig mehetne be, és így is lenne végem.
32/F
Rossz kategória.
A homoszexualitásba írd légy oly kedves.
Egyik exem oda volt érte. Egy év alatt kb 100-szor csináltuk, volt hogy egy nap 3-szor és olyan is amikor 1óra hosszan. Mindketten nagyon élveztük, de sajnos időnként amikor elélvezett análisan, be is csinált. És ettől fertőzésem lett párszor.
A következő barátnőmmel is csináltam párszor, nála ugyanez volt, elélvezett és bekakilt. Azóta nem csináltam.
Az urológián kimutatták a prosztata érelmeszedést, ezért nem biztos hogy sokat akarom már ezt csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!