Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttélő harmincasok milyen gyakran szexeltek?
Figyelt kérdés
2022. szept. 17. 18:35
1/10 anonim válasza:
30-as pasim van de én jóval fiatalabb vagyok, napi szinten szexelünk, plusz én mellette kalandozok is néha.
N
3/10 anonim válasza:
#1-es: kivel kalandozol? A pasid tud róla?
4/10 anonim válasza:
#3 nyugi,az 1es egy incel aki be van durcizva a lányokra,és fasságokat ír a nevükben, hogy azt higgyük milyen undorító teremtmények.
5/10 anonim válasza:
naponta-kétnaponta, de van hogy hétvégén lenyomunk egy nap 3 menetet :D
N
6/10 anonim válasza:
Hétköznap 1-2 naponta, változó mikor mennyire "erős" a hét munkában, tennivalókban. Hétvégente, nyaraláskor szinte minden nap :)
Mindazonáltal... a szex "mérőszáma" nem egy objektív szám. Csak az számít, hogy a partnereddel azonos-e a libidód, olyan gyakorisággal (és minőséggel!) történik-e amennyit mindkét fél kíván.
7/10 anonim válasza:
Nàlunk a baràtom nem igényli annyit mint én. Ez egy elég akut probléma (nekem, mert neki ugye „mindegy“) most épp a megoldàsàn dolgozom.
Ha szàmot kell írni havonta 1.
8/10 anonim válasza:
7es: szívesen segítenék a megoldás kidolgozásában :D
9/10 anonim válasza:
Változó. Van, amikor kb. kétnaponta. Van, amikor naponta 3x is.
10/10 A kérdező kommentje:
Haat akkor nálunk a baj.
Heti 2 nagyon max 3 :(
2022. szept. 18. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!