Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakivel már történt bármi cikis szex?
Velem ez történt: 16 éves voltam amikor történt. Egy osztálykiránduláson voltunk, és az egyik barinőmmel együtt részegre ittuk magunkat az otthonról hozott piával. Ennek következtében amikor éjfél után tusolni mentem, a lányvécé helyett a fiúvécében kötöttem ki. Éppen szappanoztam amikor benyitott az egyik fiú osztálytársam. Mivel a zuhanyzókhoz nem tartozott függöny, így tökéletes kilátása volt a testemre. Szegény teljesen lefagyott, én meg gyorsan felkaptam a törcsimet, és rohantam át a másik zuhanyzóba.
Veletek történt ilyen? 19L
Valakinek van értelmes kommentje?
Ha kell, tudok másik történetet is küldeni, mert sok minden történt már meg velem...
A fent emlegetett sráccal 1,5 év elteltével összejöttem, de nem ez a lényeg.
Náluk voltunk éppen. Mivel elvileg nem volt otthon senki, ezért egymásnak estünk a nappaliban. Egyszer csak hazaérkezett a nővére, és az ő pasija, de a hátsóajtón jöttek be, így nem hallottuk őket. Utólag közölték velünk, hogy egy kicsit lehetnénk elővigyázatosabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!