Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan módszert a punci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan módszert a punci tágításra vagy segédeszköz amivel 10cm+ ra lehet tágítani?

Figyelt kérdés
8cmes plugot szoktam 1-2 órán át bent tartani de még így sem elég. Volt síkosító bőven meg nem is kapkodjuk el de nem megy föl a barátom keze. Próbáltam már tornát is. De 9cm körül van a max eddig.

2022. szept. 16. 19:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%

Bár én full homoszexuális passzív srác vagyok, az anális öklözést írnám le ami szintén működik a puncinál is.

Hozzávalók:

- Nélkülözhetetlen!!!! J-lube nevezetű öklözésre tervezett sikosító: (ezt por formájában lehet kapni húzós ára van 15 ezer forint de nagyon sokáig elég kb. 15 liternyi sikosító jön ki belőle!!!! Fél liter vízhez 2 evőkanál port tegyél, akkor van jól bekeverve a sikosító ha úgy folyik mint a takony!

-1 db 6 cm átmérőjű gumi labda

- 1 db 7.5 cm átmérőjű labda (a labdákat a Reno játék boltban fillérekért meg tudod venni

- gumikesztyű: a sikosító és gumikesztyű párosítással könnyen csúszik

- 1 üveg rush: szexshopban lehet kapni ez ellazítja a végbélnyílást és a puncit+ oldja a gátlást!

Mielőtt nekifogunk a tagításnak a 6 cm-es labdát kevés sikosítóval teljesen bedugjuk a lyuksziba kb. 2-3 újjnyi mélyre. Utána kinyomjuk. Ezt legalább 5X megismételjük! A harmadik, negyedik alkalomnàl kifordul a lyukszi!

Utána még mindig kevés sikosítóval (J-lube természetesen!) a 7.5 cm átmérőjű labdával megismételjük a gyakorlatot, akkor csináltuk jól ha jól kifordult a lyukszi!!!!

FONTOS INFO KEZDŐK SZÁMÁRA! A LABDÁKAT EGY ZACSKÓBA RAKJUK BELE ÉS KÖSSÜK BELE, HA ESETLEG NEM TUDNÁD KINYOMNI KI TUDD HÚZNI!

Utána gumikesztyű fel! Kezdődhet az öklözés! Rengeteg sikosító be a lyuksziba, és be fog csusszanni! Öklözés alatt folyamatosan kell nyomni a sikosítót a lyuksziba!

Öklözés közben eggyet eggyet tessék szippantani a rushbol.

Egy két órás anális öklözésre megy el nekem kb. fél liter sikosító! És én jelenleg seggvlyukra 7 cm-ig tágulok ki.

Bármilyen kérdése van valakinek írjon privát üzenetet!

2022. szept. 19. 14:55
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

11

Ekkora baromságot ilyen hosszan?!

A hüvely, és a végbél izomnak semmi köze egymáshoz felépítés szempontjából, annak ellenére hogy csak a gát választja el.

A hüvely bejárat nem rendelkezik gyűrűs záróizommal.

"Lyukszi"

Akinek van esze nem rush ozik, meg zacskóz labdát proli módon, hanem vesz több méretű plugot.

2022. nov. 24. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!