Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan nő aki csak popsiba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő aki csak popsiba engedi/szereti?

Figyelt kérdés
2022. szept. 16. 08:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
7%

Van ne aggódj!

Nem kérek privátot mert(nem én vagyok) az!

2022. szept. 16. 08:21
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ilyen barátnő kell!!!!!
2022. szept. 16. 08:29
 3/13 anonim ***** válasza:
46%
Egyetlen nőt ismertem aki csak popsiba akarta. Mai napig nem akarom elhinni, hogy neki ez jó csak.
2022. szept. 16. 08:49
 4/13 anonim ***** válasza:
86%

Az egyetemen az egyik évfolyamtársam ilyen, de neki pszichés trauma miatt alakult ki szerintem.

Csak popsiba engedi, szereti és el is tud menni, csikló izgatás még mehet viszont ha a pasi egy ujjal is a puncijába nyúl akkor azonnal vége a szexnek, begörcsöl és síró rohamot kap...

Ha minden igaz akkor egy buliban vagy onnan hazafelé megerőszakolták 15 évesen (a pontos részleteket nem tudom nem igazán kellemes beszédtéma ez neki...)

2022. szept. 16. 09:48
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
Nemrég leveleztem itt egy ilyen nővel. Már az elején szóba hozta, hogy ő csak análisan engedi a behatolást, illetve úgy fogalmazott, hogy "popsi kényeztetés párti". Kiderült, hogy a szexualitással kapcsolatos ellenérzései vannak emögött, például a "mellesleg" szóról a mellre asszociált (gyűlöli a saját mellét). A popsivillantás is csak csali lehetett, mert néhány nappal később kijelentette, hogy ő nem akar paráználkodni, mert az bűn, és csak szóban szokott engedni a kísértésnek. Szegény valószínűleg mentálisan sincs teljesen rendben.
2022. szept. 16. 10:21
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
Volt olyan csajom, akit annyira prűdre neveltek, annyira bele sulykolták, hogy a lányok élvezése szégyen, hogy szinte csak anált akart, a régi lelki nyomás miatt.
2022. szept. 16. 10:25
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább felváltva, ha hátulról bennem van, és néha a popsimba, néha a vaginámba teszi be.
2022. szept. 16. 11:56
 8/13 anonim ***** válasza:
78%

Egyből popsiból punciba nem jó, lehetnek olyan baktériumok a popsiban, amit nem bír a punci, a popsi után szopd legalább 1-2 percig, utána mehet a punciba.

2022. szept. 16. 12:10
 9/13 anonim ***** válasza:
54%
Ez mind csak legenda. Nincs ilyen.
2022. szept. 16. 12:49
 10/13 anonim ***** válasza:
#8: A 6 év alatt egyszer sem volt tőle semmi bajom.
2022. szept. 16. 14:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!