Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki csak popsiba engedi/szereti?
Figyelt kérdés
2022. szept. 16. 08:18
1/13 anonim 

válasza:

Van ne aggódj!
Nem kérek privátot mert(nem én vagyok) az!
2/13 anonim 

válasza:

Nekem ilyen barátnő kell!!!!!
3/13 anonim 

válasza:

Egyetlen nőt ismertem aki csak popsiba akarta. Mai napig nem akarom elhinni, hogy neki ez jó csak.
4/13 anonim 

válasza:

Az egyetemen az egyik évfolyamtársam ilyen, de neki pszichés trauma miatt alakult ki szerintem.
Csak popsiba engedi, szereti és el is tud menni, csikló izgatás még mehet viszont ha a pasi egy ujjal is a puncijába nyúl akkor azonnal vége a szexnek, begörcsöl és síró rohamot kap...
Ha minden igaz akkor egy buliban vagy onnan hazafelé megerőszakolták 15 évesen (a pontos részleteket nem tudom nem igazán kellemes beszédtéma ez neki...)
5/13 anonim 

válasza:

Nemrég leveleztem itt egy ilyen nővel. Már az elején szóba hozta, hogy ő csak análisan engedi a behatolást, illetve úgy fogalmazott, hogy "popsi kényeztetés párti". Kiderült, hogy a szexualitással kapcsolatos ellenérzései vannak emögött, például a "mellesleg" szóról a mellre asszociált (gyűlöli a saját mellét). A popsivillantás is csak csali lehetett, mert néhány nappal később kijelentette, hogy ő nem akar paráználkodni, mert az bűn, és csak szóban szokott engedni a kísértésnek. Szegény valószínűleg mentálisan sincs teljesen rendben.
6/13 anonim 

válasza:

Volt olyan csajom, akit annyira prűdre neveltek, annyira bele sulykolták, hogy a lányok élvezése szégyen, hogy szinte csak anált akart, a régi lelki nyomás miatt.
7/13 anonim 

válasza:

Én inkább felváltva, ha hátulról bennem van, és néha a popsimba, néha a vaginámba teszi be.
8/13 anonim 

válasza:

Egyből popsiból punciba nem jó, lehetnek olyan baktériumok a popsiban, amit nem bír a punci, a popsi után szopd legalább 1-2 percig, utána mehet a punciba.
9/13 anonim 

válasza:

Ez mind csak legenda. Nincs ilyen.
10/13 anonim 

válasza:

#8: A 6 év alatt egyszer sem volt tőle semmi bajom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!