Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak szemében intő jel, ha egy lány még 20 évesen is szűz?
Figyelt kérdés
2022. szept. 14. 18:07
11/21 anonim válasza:
Minden kövér idegroncs meg embergyűlölő, ezzel nem mondtál semmi ujjat
12/21 anonim válasza:
Figyelmeztető jel, hogy meg kellene vele ismerkedni! :)
13/21 anonim válasza:
Intő jel hogy lszarjam, mert váltanak néhágy levelet. S amikor újra feltőltődtek, élik tovább a szomorú szüzek víg napjait, úgy szállva ki a beszélgetésből mint ha az életben nem beszélt volna velem.
Csinálok már egy "listát" a kamusokról!
14/21 anonim válasza:
Hát olyat csak egyszer láttam még!
15/21 anonim válasza:
17/21 anonim válasza:
Nem , sőt szerintem egyedi és becsületre méltó. Nem értem miért kellene 17 évesen beàllni a sorba és egyik kukiról a màsikra ugràlni. Ettől nem leszel több hiàba àllìtjàk ezt a nagyokosok.
18/21 anonim válasza:
Kérdező, ez a gondolkodás már nagyon durva.
Ha szűz egy lány, az nagy érték és házasságig megőrzi azt egy igényes ember.
Ez a világ rohadása amit képviseltek és állatias.
19/21 anonim válasza:
18 as vagyok, elnézést kérek a kérdezőtől ha ő sem képviseli azt az elvet hogy a szüzesség szégyen lenne. Mert az nem szégyen - hanem erény. És ne találkozzon a kezemmel az aki "csak úgy" elveszi bárki szüzességét. Egy igazi férfi inkább megbecsüli az ilyen lányt és vigyáz rá, majd pedig elveszi feleségül és családot alapít. Csak igazi férfi az nagyon kevés van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!