Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elvárhatja a férfi az orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárhatja a férfi az orális szexet?

Figyelt kérdés

Megkezdtük egyiknap az előjátékot,de abba hadtuk,mert elfáradt. Majd én folytattam neki de én is kimerültem...

Majd reggel mennem kellett így azért nem fejeztem be neki. (De persze ő sem csinálta végig nekem)

Majd aznap este olyat szól nekem,h jövök neki egy szopással. Mire fel?

Tudta h aznap nem éreztem jól magam még is képes volt besértődni,h nem elégítem ki.

Ez normális?

Lehet ilyen egyoldalú, önző egy szexuális dolog?

2022. szept. 14. 07:59
 1/10 anonim ***** válasza:
52%

Ez rohadt bunkó dolog. Nem, nem lehet elvárás, ahogy visszafelé sem.

Vannak helyzetek, amikor bizony nincs mód befejezni. Bár fáradtság miatt még nem fordult elő velem, de pl. ahol gyerek van, ott lehetséges, hogy felébred, és át kell menni hozzá.

2022. szept. 14. 08:02
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Az udvarias férfi úgy várja el, hogy úgy tesz, mintha nem várná el. :)
2022. szept. 14. 08:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor gondolom ő is jön neked egy nyalással?

Vezessétek kis kockás füzetben, ki hány orgazmussal tartozik a másiknak, 5-öt be lehet váltani valami ajándékra.

2022. szept. 14. 08:12
 4/10 anonim ***** válasza:
70%

Elvárni elvárhatja. Jogában áll. Attól még bunkóság marad ez a viselkedés.

Nem vagy köteles egyáltalán semmilyen szexuális dolgot művelni vele. Arról nem is beszélve hogy ha rosszúl vagy akkor gondoskodnia kéne rólad nem még dolgoztatni.

Önző, bunkó pasid van.

Beszéld meg vele és tegyed helyre vagy dobd ki és keress normálisat.

3. Ez nagyon tetszik. :D

2022. szept. 14. 08:15
 5/10 anonim ***** válasza:
61%

Nem elvárható, maximum ha önző emberről van szó!

Mindkét fél annyit ad amennyit önmagától tud! Vannak lányok, nők, akik nem elégítenek ki szájjal. Mondjuk ez sokat visszavesz az élvezetből, de vagy elfogadjuk, vagy nem. Tolerancia, ennyi.

2022. szept. 14. 08:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Elvárható. Nyilván oda-vissza. De megint körbe hugyozott oszlopról van szó, közhelyekről beszèlünk!!!! Ez két ember között egy természetes dolog, az hogy a másik önző, az az jellemtelensége. Ennyi.
2022. szept. 14. 08:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem várhatja el
2022. szept. 14. 10:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Kérdező te elvárod egy pasitól, hogy kielégítsen? 🤔
2022. szept. 14. 11:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Elvárni elvárhatja, mint ahogy látszólag el is várja. Mármint az a férfi akivel te együtt vagy. Az már más kérdés, hogy az ilyet aki normális az egyáltalán nem várja el.
2022. szept. 14. 12:14
 10/10 anonim ***** válasza:
72%
Ez a kapcsolatotoktól függ, nekem pl alap, hogy a nő kényeztessen szájjal rendszeresen, olyan kapcsolatba eleve bele se megyek, ahol ez nincs meg.
2022. szept. 14. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!