Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sokan találtak szexpartnert a gyakorikerdeseken?
Figyelt kérdés
2022. szept. 14. 00:00
2/53 anonim válasza:
Két lánnyal a mai napig baráti kapcsolatban vagyunk. A volt páromat is itt ismertem meg, akivel két és fél évet voltam együtt.
3/53 anonim válasza:
Lehet velem van a baj, de még egyet sem. 19f
4/53 anonim válasza:
Párat megismertem már.
Néhánnyal szex is volt, jó és kielégítő.
A leggyorsabb az volt, mikor a megismerkedés után kb 2 órával az ágyamban volt.
37F
5/53 anonim válasza:
Én partnert még nem, de ismertem már meg itt jó embereket és jó barátot. Ha nyitott vagy, nem erőltetsz semmit, akkor úgy gondolom, hogy bármi lehetséges és bármi átfordulhat akár olyan kapcsolatba is.
A szikrának persze meg kell lennie :D
22f
6/53 anonim válasza:
Áh, én még abban sem vagyok biztos hogy aki itt nőnek adta ki magát, és privit írt az nem recskázó kissrác volt. :D :D :D
Szóval kb zérő az esélye itt bárminek, senki sem komolyanvehető szemernyit sem!
7/53 érdeklődő35 válasza:
Kimondottan Barát nőt is találtam, meg szex-kapcsolatot😀
8/53 anonim válasza:
Volt talalkozo, lehetett volna tobb, en puskaztam el.
26/F
9/53 anonim válasza:
Találtam egyszer egy csodaszép lányt, aki úgy bizonyította hogy ő van a meztelen képeken, hogy a papírcetlit, amire felírta a nicknevem, a puncija elé tartotta. Kár hogy a régi gépem szarrá ment, így a kép és a fiókom is ment a kukába. Pedig az a test eszméletlenül gyönyörű volt!
10/53 anonim válasza:
Bármikor találnék ha akarnék...
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!