A facebookon és a gyakorikerdeseken kívül milyen fórumokon politizálnak sokan?
"Bizonyára azt hiszik hogy jobboldali vagyok, nem tudják hogy lippsi."
.
Látom, te is tapasztaltad, hogy a konzervatív véleményeket a fb törli.
Azt mondod, hogy te liberális vagy. Mint liberálisnak, aki elvileg a szólásszabadság mellett tör lándzsát, mi a véleményed arról, hogy a fb-on a konzervatív véleményeket kőkeményen cenzúrázzák és meg is torolják kizárással, felfüggesztéssel, sőt, megszabják, hogy az ismerőseid közül csak néhányan láthatják a beírásaidat?
A lippsis mondatom irónia volt. Gúnyolódtam veletek @gymosottakkal. Nem tudom liberális vagyok e. A szemedben biztos, hisz aki nem imádja szájeres Orbánt az ballippsi.
A konzervatív véleményeket csak a párhuzamos világodban cenzúrázzák. A gyűlöletkeltést, erőszakot cenzúrázzák, esetleg az álhíreket.
"a fb-on a konzervatív véleményeket kőkeményen cenzúrázzák" ... :D :D :D próbálj meg visszajönni az ellenségképes párhuzamos világból a valóságba és nem bzizni, kcsogozni, nggerezni mert az nem konzervatív vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!