Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Érdemi válasz helyett sokan...

Érdemi válasz helyett sokan miért kezdenek el kötekedni a kérdezővel?

Figyelt kérdés

Szinte minden témában ezt látom.

Ahelyett hogy válaszolnának, nekiállnak kötekedni: "hogyhogy ráérsz kérdéseket feltenni itt?, "Miért pont oda utazol".

illetve a kedvencem, akik - vszínűleg pszichológiát végzett emberek - nekiállnak kielemezni a kérdezőt. Szoktam feltenni kérdéseket, és voltam már túlsúlyos nőtől kezdve alacsony férfitől minden (látszik, hogy rohadtul értenek hozzá :D)

egyedül biciklizés témában kapok normális válaszokat.

2019. szept. 5. 09:51
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
Milyen kérdezővel? Kik kötekednek? Azt mondod, hogy hülye vagyok? Na, gyere ki a hóra! Ne most, majd ha lesz!:)
2019. szept. 5. 10:26
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Mert nem tudnak érdemi választ adni, ilyenkor szoktak személyeskedni.
2019. szept. 5. 10:33
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Te biztos valami magát hiperintrelligensnek képzelő, szorongásos, önbizalomhiányos tini vagy. Nem mindegy, mit csinálnak mások? Mit foglalkozol velük? Magad dolgával nem elég?!
2019. szept. 5. 16:55
 4/10 A kérdező kommentje:

# 3/3

köszönöm, hogy bemutatkoztál, pont a hozzád hasonló idiótákról beszéltem :D

2019. szept. 5. 17:01
 5/10 anonim ***** válasza:
49%

Látom, az irónia nem megy át.

Bár úgy tartja a mondás, hogy az veszi magára, akinek...

2019. szept. 5. 17:54
 6/10 anonim ***** válasza:
49%

A 3. válaszoló tréfált!!!

Amúgy, ha valaki túl provokatív kérdést tesz fel vagy túl olyat, ami életképtelenségre utal vagy ha rengeteg kérdést tesz fel és látszik, nem megtudni szeretne valamit, csak unatkozik, akkor kritizálják.

Nézd, ha kiírom, hogy "Hogyan kell bekötni a cipőfűzőt?" - hány értelmes választ kapok? Pedig lehet egy barlangban nevelkedtem 29 éven át mesztéláb éstényleg nem tudom, hogy kell cipőfűzőt kötni.

2019. szept. 5. 18:21
 7/10 anonim ***** válasza:
85%

Ezek ilyen rejtély emberek, akiket sosem fogok tudni megérteni, valamiért alapból idegesek, és szerintem még a légyzümmögéstől is falra másznak.

Én is kiírok egy normális kérdést, előre megköszönve, stb, erre elküldenek az anyámba.

És a gyk szerint ne húzzuk fel magunkat, hanem kezeljük higgadtan.

Ház kössz.

Beszól egy ilyen ropiemberke az életben, valószínű a helyszínen kicsontoznám.

De itt nyeljük le a békát.

2019. szept. 5. 18:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem is borzasztóan bosszant, ahogy az is hogy az ilyeneket miért nem lehet innen kivágni.

Én a filmes topikban futok ebbe mindig bele, vannak normális emberek akik megválaszolják a kérdéseim, de minden kérdésre jut minimum egy vagy kettő idióta troll, akinek be kell szólnia hogy miért teszek fel megint kérdést (nem erre való az oldal?) meg de idegesítő hogy oda illő kérdést írok ki meg hasonlók. Még direkt ki is írom a kérdésem elején, hogy az válaszoljon akit érdekel a dolog és képben van, akit nem érdekel/utálja/unja/nem tudja stb. az menjen tovább, meg se nyissa, de nem, mindig általában már az első válaszoló egy majom akinek be kell szólnia már csak azért is. Ahhoz képest hogy állítása szerint mennyire nem érdekli a téma meg mennyire unja, minden kérdésnél ott van és kényszeresen irkálja a beszólogatásait. Hiába jelentem a "válaszát", az adminokat se izgatja, törlik ugyan legtöbbször, de ki nem tiltanák a tagot, pedig borzasztó idegesítő és sokat elvesz az ember kedvéből, hogy legközelebb is itt kérdezzen rá valamire.

2019. szept. 12. 14:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézz meg egy 2008-as kérdést. Mennyi segítő ember volt és nem rúgtak bele a kérdezőbe. Ezért szeretem inkább a régebbi kérdéseket olvasni. A trollkodók csak tönkreteszik az oldalt.
2019. szept. 18. 08:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A magyarok többsége boldogtalan és frusztrált. Ez pedig egy jó platform ahhoz, hogy kötekedjenek, kiadják a dühüket, hiszen itt biztonságban megtehetik.

Nyilván aki idejön megnevelni a kérdezőt, elmondani neki, máskor feltehet-e kérdést, anak valami komoly pszichés problémája van.

2023. febr. 8. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!