Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés, ha kinyalnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés, ha kinyalnak?

Figyelt kérdés

Még nem volt rá lehetőségem, hogy megtapasztaljam, vagyis még nem jött el az életemben az az idő.

De annyira izgat, annyira élvezetesnek tűnik...

Milyen érzés?

2022. szept. 13. 18:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha a partner finoman nyal, majd fokozotan "erősebben" tehát igazodik a nő izgalmi állapotához, az fantasztikus!

Aki viszont durván kezdi a nyalást, a csiklót szopogatja, beszippantja, az fájdalmas, azonnal leállítani.

Meg azt is aki a csikló helyett a hüvelyt kezdi nyaldosni. Azt is, aki durván rászoritja az egész száját a nemi szervre.

2022. szept. 13. 21:56
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Isteni! Próbáld ki ;)
2022. szept. 13. 22:06
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha jól csinálják akkor nagyon jó. Semmihez sem fogható érzés.
2022. szept. 18. 02:55
 14/19 anonim ***** válasza:
Nagyon jó!
2022. szept. 20. 21:55
 15/19 anonim ***** válasza:
94%

Volt 2 olyan nő az életemben aki azt mondta sose nyalhatom ki mert egyszerűen nem élvezi...aztán az egyikkel játszottunk szex előtt,bugyiban volt aztán ahogy birkoztunk az ágyban a hátán feküdt és én a hasára fordítottam, átkaroltam a derekánál hogy ne tudjon menekülni, félrehúztam a bugyiját és egy nyalással vegignyaltam pun.iját úgy hogy mire a végére értem tövig bedugtam a nyelvem...a csaj megmeredt,én vártam egy kicsit hogy mit reagál aztán szép lassan elkezdtem mozgatni a nyelvem benne...addigra már nagyon ficankolt és egészen csiklótól popsidig nyaltam...akkorát élvezett a végére hogy még én is meglepődtem

A másik lány is kijelentette hogy ő gyűlöli de őt sikerült rabeszélnem mikor már hónapok óta összejártunk hogy legalább egyszer engedje meg ...a hatás itt sem maradt el hatalmasat élvezett ...szóval az a nő aki azt mondja hogy nem élvezi,vagy nem jó,azt még nem nyalták ki úgy mintha az övé lenne az utolsó pun.ci a világon ...úgyhogy megnyugodhatsz ha jó a partner nagyon fogod élvezni😁

2022. szept. 22. 11:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Még azóta sem kóstolták a puncid?
szept. 27. 20:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Isteni!:-)Akár pasi,akár lány adja:-)
szept. 27. 21:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdezö! Remélem megtapasztaltad ezt az élményt, hiszen a kérdésfeltevésed ezelött 2 évre nyulik vissza. Milyen érzés, ha kinyalnak???? (Tényleg érdekelne a történeted!)
szept. 27. 22:05
 19/19 anonim ***** válasza:

Látom ki van emelve a kérdés, tehát még mindig nem sikerült összehoznod a dolgot.

Ha elmúltál már 18 két éve is, és még nem tudtál odáig jutni hogy kinyaljanak akkor érdemes komolyan elbeszélgetned egy pszichológussal, talán tud segíteni.

Ha viszont nem vagy még 18 akkor hagyd el ezt az oldalt

szept. 29. 05:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!