Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet vonzó egy 188 cm magas és 67 kilós fiú?
Figyelt kérdés
Vannak olyan lányok akiknek bejön ez az alkat és vonónak találja?
Nem vagyok már tini, hanem 24.
2022. szept. 12. 21:23
1/13 anonim válasza:
Vonó ne legyen benned, és szedj magadra egy kis húst, aztán nem lesz gond a csajozással.
2/13 anonim válasza:
Csak ez jön be… mit gondolsz hogy 175 centisekkel akarunk lenni? 179 cím vagyok nőként, a legtöbb férfi a mellemig ér
3/13 anonim válasza:
Az amit leírtál nem az alkatod. Az a magasságod meg a súlyod. Az alkat az hogy kövér,duci,dundi,átlagos,sportos,vékony,véknya,girhes,gilisztás,amorf.
Ezekből válassz ✌️
4/13 anonim válasza:
A magasságod tökéletes, egy kis izmot felszedhetnél, és jó lesz ez, hidd el.
5/13 anonim válasza:
Nekem túl véznának hangzik. A macisabb pasikat szeretem. 25n
6/13 Rex Hunter válasza:
hát a számok alapján magas vagy és vékony! Szerintem menj el és kicsit dolgozz magadon. Kezdj el kondizni, legyél kicsit izmosabb. Bár egyébként nem számit sokat az, hogy milyen izmos vagy! Többet számit az, hogy legyen kisugárzásod, magabiztosságod, jól kommunikálj, karizmatikus, figyelmes legyél, jól öltözködj és egy jó parfümöt is bevethetsz!
7/13 anonim válasza:
Magasságod ritkaságszàmba megy, becsüld meg, nagy pozitívum! A súlyodra rakhatnàl még 1-2 kilót pl izomerősítéssel.
8/13 anonim válasza:
vonónak is kevés, inkább szívószál
9/13 anonim válasza:
"Csak ez jön be… mit gondolsz hogy 175 centisekkel akarunk lenni? 179 cím vagyok nőként, a legtöbb férfi a mellemig ér" --- nem mindenki palinő, én pl nem akarok zsiráfot otthonra
10/13 anonim válasza:
Igen szívem🤣 a 180 centis szupermodellek is “palinők” amúgy eddig mind a 2 párom 186 felett volt, szóval pont illettek a palinő hosszú testemhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!